Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Playa de Migjorn

Spanje

 

Hostal Es Pi

Het Spaanse eiland Formentera heeft mijn hart gestolen! Wanneer ik hier ben, voel ik me helemaal thuis in Hostal Es Pi. Mijn vakantieadres wordt omringd door wonderschone natuur en dankzij de fijne ligging is het een perfecte uitvalsbasis voor uitsta..

Playa de Migjorn

Bungalows Es Pins

Op Formentera beleef ik het ultieme eilandgevoel. De prachtige stranden, de azuurblauwe zee en de wiegende pijnbomen rondom mijn bungalow... Ik kan er geen genoeg van krijgen!Je vindt Bungalows Es Pins in het gebied van Ca Marí, midden op het Spaans..

Playa de Migjorn

Viviendas Turisticas Aguamar

Toen ik voor het eerst voet aan wal zette op Formentera, was ik direct verkocht! Dit keer verblijf ik in Viviendas Turisticas Aguamar, een pareltje in het zuiden van het eiland.Viviendas Turisticas Aguamar ligt in het Migjorn-gebied, een plek die bek..

Playa de Migjorn

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.