Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Landmar Playa La Arena

Playa de la Arena, Spanje

 

hotel-landmar-playa-la-arena
Favoriet 
 

v.a. 707

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Landmar Playa La Arena in Playa de la Arena

Landmar Playa la Arena is een heerlijk hotel, gelegen op een steenworp afstand van het Playa de la Arena lavazandstrand. Het resort heeft 4 zwembaden, diverse restaurants en bars met gratis ligstoelen en parasols. Het is een heerlijke plek, een luxe accommodatie en perfect voor een gezinsvakantie of ontspannen met zijn tweetjes. De klanten waardering van Landmar Playa la Arena ligt al jaren hoog, ruim boven de 8. Klanten komen er graag terug om te genieten of Tenerife met een huurauto of het openbaar vervoer te verkennen. De Cliffs Los Gigantes en natuurlijk de bekende Vulkaan El Teide en de diverse kleine (meer van de kust gelegen) plaatsjes zijn erg leuk om eens te bezoeken.

Landmar Playa la Arena is een heerlijk hotel, gelegen op een steenworp afstand van het Playa de la Arena lavazandstrand. Het resort heeft 4 zwembaden, diverse restaurants en bars met gratis ligstoelen en parasols. Het is een heerlijke plek, een luxe accommodatie en perfect voor een gezinsvakantie of ontspannen met zijn tweetjes.

De klanten waardering van Landmar Playa la Arena ligt al jaren hoog, ruim boven de 8. Klanten komen er graag terug om te genieten of Tenerife met een huurauto of het openbaar vervoer te verkennen. De Cliffs Los Gigantes en natuurlijk de bekende Vulkaan El Teide en de diverse kleine (meer van de kust gelegen) plaatsjes zijn erg leuk om eens te bezoeken.

Landmar Playa la Arena bevindt zich op 100 m van het gelijknamige strand in de nabijheid van diverse bars en restaurants.

- Strand: ca. 100 m
- Centrum: ca. 50 m
- Centrum Puerto de Santiago: ca. 900 m
- Supermarkt: ca. 75 m
- Winkels: ca. 75 m
- Playa de las Americas: ca. 25 km
- Costa Adeje: ca. 25 km
- Cliffs Los Gigantes: ca. 2 km

Openbaar vervoer:
- Bushalte op ca. 50 meter van het hotel
- Taxi's op ca. 75 m van het hotel

Met het vliegtuig:
- De luchthaven Tenerife South bevindt zich op ca. 45 km van Landmar Playa la Arena.
- Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer van en naar uw hotel inclusief!

De kamers zijn ca. 30m² groot en hebben de volgende faciliteiten:
- Tv
- telefoon
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Zithoek met een 1-persoonsslaapbank
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje

De Superior kamers hebben zijzeezicht. De Deluxe kamers hebben zeezicht.

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils