Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Playa de Esquinzo

Spanje

 

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura

8-daagse Zonvakantie naar TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Canarische Eilanden..

Playa de Esquinzo

Royal Palm Resort & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Royal Palm Resort & SpaDit hotel kies je als je op zoek bent naar een hotel waar je heerlijk samen kunt zijn en culinair kunt genieten. Je komt hier alleen volwassenen tegen, dus geniet je in alle rus..

Playa de Esquinzo

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij TUI MAGIC LIFE FuerteventuraMountainbiken, boogschieten, fitness. Je kunt het niet bedenken of het is mogelijk bij TUI MAGIC LIFE Fuerteventura. In dit hotel in Playa de Esquinzo gaan inspannen en ont..

Playa de Esquinzo

AluaVillage Fuerteventura

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij AluaVillage FuerteventuraNa het inchecken in dit hotel stap je de lobby uit en word je overweldigd door het prachtige zicht over zee. Het hotel is gelegen op een heuvel, waardoor je prachtige panorami..

Playa de Esquinzo

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.