Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel The Ibiza Twiins

Playa d'en Bossa, Spanje

 

hotel-the-ibiza-twiins
Favoriet 
 

v.a. 104

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel The Ibiza Twiins in Playa d'en Bossa

The Ibiza Twiins is een een stijlvol 4-sterrenhotel. Het bekende Playa d'en Bossa strand ligt op circa 500m van het hotel. Maar direct tegenover het hotel is al een heerlijk strandje om te zonnebaden. Natuurlijk beschikt het hotel ook over een zwembad met zonneterras of kunt u relaxen in het wellnesscentrum. Een massage of schoonheidsbehandeling is (tegen betaling) mogelijjk. En wilt u er eens een dagje tussenuit? Pak dan de ferry naar het eiland Formentera. Deze vertrekt vlakbij het hotel. Voor de inwendige mens heeft het hotel diverse restaurants en bars om te eten en te drinken. En wilt u tijdens uw vakantie toch op de kilootjes letten? Bij het Healthy point serveren ze koude en gezonde drankjes en snacks. Boekt u o.b.v. all inclusive, dan zijn de maaltijden (buffetvorm) en diverse (non)alcoholische drankjes bij de prijs inbegrepen.

The Ibiza Twiins is een een stijlvol 4-sterrenhotel. Het bekende Playa d'en Bossa strand ligt op circa 500m van het hotel. Maar direct tegenover het hotel is al een heerlijk strandje om te zonnebaden. Natuurlijk beschikt het hotel ook over een zwembad met zonneterras of kunt u relaxen in het wellnesscentrum. Een massage of schoonheidsbehandeling is (tegen betaling) mogelijjk. En wilt u er eens een dagje tussenuit? Pak dan de ferry naar het eiland Formentera. Deze vertrekt vlakbij het hotel.

Voor de inwendige mens heeft het hotel diverse restaurants en bars om te eten en te drinken. En wilt u tijdens uw vakantie toch op de kilootjes letten? Bij het Healthy point serveren ze koude en gezonde drankjes en snacks. Boekt u o.b.v. all inclusive, dan zijn de maaltijden (buffetvorm) en diverse (non)alcoholische drankjes bij de prijs inbegrepen.

The Ibiza Twiins is gelegen nabij het centrum van Playa d én Bossa. In dit plaatsje bevinden zich veel gezellige restaurants, bars en winkels.

- Direct aan het strand
- Centrum van Playa D'en Bossa op ca. 500 m
- Centrum van Ibiza-stad op ca. 2 km

Met het openbaar vervoer
- Bushalte op ca. 200 m

Met het vliegtuig
- De luchthaven van Ibiza-stad bevindt zich op ca. 6 km afstand
- Bij onze vliegreizen naar Ibiza is de privé transfer vanaf de luchthaven naar het hotel inclusief.

- Bij onze vliegreizen naar Ibiza is de privé transfer vanaf de luchthaven naar het hotel inclusief.

- Te boeken bij ons op basis van: logies en ontbijt, halfpension en all-inclusive

Inbegrepen bij all-inclusive:
- Ontbijt
- Lunch
- Diner
- Snacks (tot 17.00 uur)
- Frisdranken en selectie van alcoholische dranken van 10.00 tot 23:00

Opm.: Bij het diner dienen mannen een lange broek te dragen.


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna