Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sandos Papagayo

Playa Blanca, Spanje

 

hotel-sandos-papagayo
Favoriet 
 

v.a. 499

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sandos Papagayo in Playa Blanca

Bij Sandos Papagayo Resort heeft iedereen een topvakantie! Het enthousiaste animatieteam organiseert voor alle leeftijden leuke activiteiten als minidisco, bingo, quiz, waterpolo en schuimparty's. Tegen betaling kunt u terecht in de Spa met hydrotherapie-circuit en fitness. Er zijn drie zwembadzones met zonneterrassen met ligstoelen en parasols, waarvan 1 alleen toegankelijk voor volwassenen zodat u in alle rust kunt zonnen. Het is tevens het enige hotel op Lanzarote waar u bij boeking van all inclusive, 24 uur per dag drankjes inbegrepen heeft!

Bij Sandos Papagayo Resort heeft iedereen een topvakantie!

Het enthousiaste animatieteam organiseert voor alle leeftijden leuke activiteiten als minidisco, bingo, quiz, waterpolo en schuimparty's. Tegen betaling kunt u terecht in de Spa met hydrotherapie-circuit en fitness.
Er zijn drie zwembadzones met zonneterrassen met ligstoelen en parasols, waarvan 1 alleen toegankelijk voor volwassenen zodat u in alle rust kunt zonnen.

Het is tevens het enige hotel op Lanzarote waar u bij boeking van all inclusive, 24 uur per dag drankjes inbegrepen heeft!

In een rustige omgeving nabij Playa Blanca, direct aan de kust bij een lavastrand. De bekendere Papagayostranden liggen ook niet ver!
Nabij het hotel ligt een commercieel centrum met enkele winkels. Het centrum van Playa Blanca ligt op 10 minuten rijafstand met de auto.

- Strand: ca. 20 m (lavastrand), zandstrand 1 km
- Commercieel centrum: ca. 300 m
- Centrum Playa Blanca: ca. 3,7 km


Met het vliegtuig:
- Luchthaven Arrecife: ca. 35 km
- Indien u tevens uw vlucht bij ons boekt, is een retourtransfer bij uw reis inbegrepen

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en 6 bijgebouwen
Maaltijden in buffetvorm

Indien u all inclusive boekt is het volgende inbegrepen:
- Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
- Selectie van lokale alcoholische drankjes, frisdranken, koffie en thee 24 uur per dag (van 22.30 tot 08.00 uur via self service automaten)
- Selectie van snacks van 22.30-08.00 uur en 11.00-18.00 uur
- Bepaalde onderdelen van de Spa (actuele lijst op uw kamer en bij de receptie)

De ruime kamers zijn allen modern ingericht en voorzien van:

- Telefoon
- Tv
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Huurkluisje
- Waterkoker en koffie- en theezetfaciliteiten
- Balkon met zitje
- Minibar (tegen betaling)

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna