Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cortijo del Arte

Pizarra, Spanje

 

cortijo-del-arte
Favoriet 
 

v.a. 675

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cortijo del Arte in Pizarra



Ik ben weer in mijn favoriete Spaanse regio: Andalusië! Weet je wat ik zo leuk vind aan deze zonnige bestemming? Er is zo veel te zien en er zijn zo veel fijne verblijfjes te bezoeken. Ideaal dus voor een rondreis! Overnachten in een aantal verschillende accommodaties. Van overnachten in een klein huisje in een verlaten bergdorpje, tot een verblijf in een luxe villa met eigen zwembad. Ik hou van de afwisseling en het ontdekken van nieuwe pareltjes. Dit keer verblijf ik een paar nachten op het landgoed van Cortijo del Arte. Wanneer ik de indrukwekkende poort binnenrijd van deze authentieke witgekalkte boerderij, overvalt me meteen dat heerlijke vakantiegevoel. Hier ga ik mezelf helemaal onderdompelen in het Spaanse leven! Ik help eigenaar Santiago met het verzorgen van de ezels, neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet van de lekkerste kaas en wijn tijdens een tasting.

Cortijo del Arte is zo'n typisch Spaans adresje met een prachtige beschutte binnenplaats, een fantastisch restaurant en een sfeervolle bar met een heerlijk terras. Alle kamers en suites op dit landgoed zijn karakteristiek en kleurrijk ingericht en grenzen aan de binnenplaats of kijken uit op de glooiende heuvels. Met de bruisende stad Malaga op slechts 30 minuten rijden is dit een ideale uitvalsbasis om zowel de stad als het binnenland te bezoeken. Geniet van de unieke witte dorpjes en binnenmeren of rijd door naar steden als Sevilla en Granada. In Andalusië is altijd wat te beleven!
  • Regular:geen lift aanwezig;lobby;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (aantal 1) (tegen bijbetaling; reserveren noodzakelijk);drinkgelegenheden: bar aantal 1;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);golfbaan (circa 26 kilometer) (tegen betaling);handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 2 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Sports:golfbaan (circa 26 kilometer) (tegen betaling),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 18;totaal aantal verdiepingen: 2;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (24 uur geopend);geen lift aanwezig;lobby;televisiehoek;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 2 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 1) (tegen bijbetaling; reserveren noodzakelijk);drinkgelegenheden: bar aantal 1,Optional:huisdieren; excl. voer: op aanvraag circa 10;00 € per stuk per verblijf (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2025 675,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas