Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Parador de Nerja

Nerja, Spanje

 

hotel-parador-de-nerja
Favoriet 
 

v.a. 486

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Parador de Nerja in Nerja

Wilt u genieten van heerlijke stranden, de zon en het prachtige achterland van Nerja, dan is de Parador de Nerja een prima plek. Een historisch onderkomen. Koning Alfonso XII was van mening dat er een Parador moest worden gebouwd in Nerja. Hij hield van het gebied, vooral van de kaap die hij “Balcon de Europa” noemde, het balkon van Europa. Volgens de wens van de koning is de Parador geopend in 1930. maar uiteraard kunt u niet alleen van de starnd en de zon genieten. De Cueva de Nerja met prehistorische grottekeningen, de al eerder genoemde Balcon de Europa en het historische centrum zijn aanraders. En huurt een een auto dan is het Alhambra in Granada, de stad Malaga, Frigillania met de oude Joodse en Moorse wijk en nog veel meer prima te bezoeken!

Wilt u genieten van heerlijke stranden, de zon en het prachtige achterland van Nerja, dan is de Parador de Nerja een prima plek. Een historisch onderkomen. Koning Alfonso XII was van mening dat er een Parador moest worden gebouwd in Nerja. Hij hield van het gebied, vooral van de kaap die hij “Balcon de Europa” noemde, het balkon van Europa. Volgens de wens van de koning is de Parador geopend in 1930.

maar uiteraard kunt u niet alleen van de starnd en de zon genieten. De Cueva de Nerja met prehistorische grottekeningen, de al eerder genoemde Balcon de Europa en het historische centrum zijn aanraders. En huurt een een auto dan is het Alhambra in Granada, de stad Malaga, Frigillania met de oude Joodse en Moorse wijk en nog veel meer prima te bezoeken!

De Parador van Nerja ligt op een klif, uitkijkend over de zee. het strand ligt dan ook vlakbij , net als de Balcon de Europa en diverse restaurants. Het is een ideale plek om cultuur en strand met elkaar te combineren en te overnachten in een uitstekende Parador!

- Centrum: in het centrum
- Balcon de Europa: 900 m
- Strand: 250 m
- Div. bars en restaurants in de nabije omgeving

Per vliegtuig:
- Luchthaven Malaga: ca. 70 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces

- Huisdieren zijn niet toegestaan

De kamers zijn ca. 22 m² groot en hebben de schikking over de volgende faciliteiten:
- TV
- Telefoon
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Verwarming
- Bureau met stoel
- Badkamer met bad of douche en toilet

De standaardkamers kijken uit over de tuin of de stad. De superior kamers hebben zeezicht en een balkon met zitje.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor