Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Gallu - Adults Only

Moscari, Spanje

 

can-gallu-adults-onlycan-gallu-adults-onlycan-gallu-adults-onlycan-gallu-adults-onlycan-gallu-adults-only
Favoriet 
     

    v.a. 1.853

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Gallu - Adults Only in Moscari

    Welkom in dit charmante herenhuis met privézwembad met uitzicht op het Tramuntana-gebergte. Gelegen aan de rand van Moscari is het perfect voor 2 personen die op zoek zijn naar rust.

    De buitenruimte van deze villa is prachtig. Er zijn verschillende tuinen en, over het algemeen, een prachtig perceel, maar het beste van alles is het chloorzwembad dat wordt omgeven door prachtige uitzichten op de bergen en de omliggende velden. Het zwembad heeft een afmeting van 7 x 4 meter en de waterdiepte varieert van 0,9 tot 2 meter. U kunt heerlijk zonnen op de twee ligstoelen bij het zwembad en genieten van de rust en privacy. En op een steenworp afstand vindt u de veranda van het huis die perfect is ingericht om een gezellige avond door te brengen en te genieten van een heerlijke barbecue met een glas wijn.






    Het huis is verdeeld over slechts één verdieping. De woon-eetkeuken, met airconditioning, is zeer comfortabel omdat we alles wat we nodig hebben in dezelfde kamer hebben. De keuken beschikt over een keramische kookplaat waar u kunt koken terwijl u geniet van een aperitiefje en even kunt kletsen. Vervolgens kunt u op de bank gaan zitten en naar de satelliet-tv-kanalen kijken of een goed boek lezen. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank vindt u in een aparte ruimte. Er is één slaapkamer waar u 's nachts kunt uitrusten met een tweepersoonsbed, kast en airconditioning, en tot slot vindt u een badkamer met douche.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas