Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Mont-roig del Camp

Spanje

 

2 pers.
Pierre & Vacances Village Club Bonavista de Bonmont

Ontdek de charme van Pierre & Vacances Village Club Bonavista de Bonmont, een idyllisch toevluchtsoord ideaal voor strandliefhebbers en zwembadfans. Met zijn verfrissende buitenzwembaden en de nabijheid van het strand, biedt dit verblijf de perfecte ..

Mont-Roig del Camp

  La Torre del Sol

  La Torre del Sol, Mont-roig del Camp (Catalonië) Carretera Nacional, 340 km 1136 43300   Mont-roig del Camp Spanje La Torre del Sol ligt in Mont-roig del Camp en beschikt over 7 accommodaties. La Torre del Sol wordt beoordeeld met een: 0.0 en he..

  Mont-roig del Camp

  Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje  Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

  Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.