Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Castillo de Monda

Monda, Spanje

 

castillo-de-monda
Favoriet 
 

v.a. 799

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Castillo de Monda in Monda



Samen met mijn Spaanse vriendin Irene lig ik aan het zwembad, bij een vakantieadresje genaamd Castillo de Monda. Samen zijn we een lang weekend weg en verblijven we op één van onze favoriete bestemmingen: het schilderachtige Andalusië. Starend naar het bergachtige landschap droom ik eventjes weg van de realiteit. De locatie is geweldig en het is hier puur ontspannen. Ook zit ik hier in de buurt van het mooie Marbella en de fantastische stad Malaga.

Castillo de Monda is vroeger een oud kasteel geweest en later omgetoverd tot een intiem boetiekhotel. De charme van het oude kasteel is goed bewaard gebleven. Overal zie ik details van het oude kasteel terugkomen, de vloeren, de muren en de prachtige tuin geven mij een gevoel van rijkdom.

Eén van de drie Nederlandse eigenaren, Arjan, vertelt mij hoe hij samen met zijn vrienden besloot om dit bijzondere boetiekhotel te runnen in Andalusië. Nadat de vrienden samen een bezoekje hadden gebracht aan het oude kasteel waren ze direct verliefd op de plek. Samen besloten ze om de uitdaging aan te gaan en verhuisden naar Andalusië.

Na nog een frisse duik in het zwembad trek ik me even terug in mijn eigen kamer. De kamer is ruim en de mozaïekjes op de muur zorgen voor een gezellige sfeer. Over een uurtje heb ik met Irene afgesproken in het restaurant. Eigenaar Jaap gaat voor ons een heerlijk diner koken. Maar eerst geniet ik nog even van de laatste zonnestralen die schijnen op mijn eigen balkonnetje.


  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 29;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 07:00 tot 23:00 uur);lift (aantal 1);kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;televisiehoek;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Regular:lift (aantal 1);kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant; tapasbar;drinkgelegenheden: bar; lounge bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;massage (tegen betalingvanaf € 40;00 per keer);bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);golfbaan (circa 15 kilometer);handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 5 meter; breedte: 10 meter)(zout water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 1 keer per dag,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 5 meter; breedte: 10 meter)(zout water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Wellness:massage (tegen betalingvanaf € 40;00 per keer),Sports:golfbaan (circa 15 kilometer),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant; tapasbar;drinkgelegenheden: bar; lounge bar
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-09-2024 799,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor