Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Almarchada 38

Mijas, Spanje

 

almarchada-38almarchada-38almarchada-38almarchada-38almarchada-38
Favoriet 
     

    v.a. 3.681

    • Max. 9 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Almarchada 38 in Mijas

    Deze prachtige woning met uitzicht op zee en een capaciteit voor 9 personen verwelkomt u.

    Aan de buitenkant van deze prachtige villa vindt u alle comfort dat u zich kunt voorstellen. U kunt afkoelen in het grote chloorzwembad dat 15m x 7m meet en een dieptebereik heeft tussen 1,5m en 1,9m of ontspannen zonnebaden op de comfortabele ligstoelen. U kunt ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf de eethoek buiten terwijl u een heerlijke barbecue bereidt. De veranda van het huis zal uw favoriete plek zijn om 's avonds te vertoeven, omdat u op warme zomeravonden allemaal samen kunt komen en kunt genieten van de koele bries. Houd er rekening mee dat er buren in de buurt zijn, dus de privacy is gedeeltelijk.

    Binnen dit huis met één verdieping heeft u de beschikking over een ruime woonkamer die open staat voor de eetkamer die is uitgerust met Smart TV en een spectaculaire open haard, barbecue en houtoven die u zullen verrassen en u die rustieke lucht zullen geven die dit huis kenmerkt. De gaskeuken heeft al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. Als het tijd is om te slapen, kunt u kiezen uit vier slaapkamers, perfect uitgerust om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de tweede een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, en de overige twee slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Twee badkamers met douche dienen de woning. Ventilatoren, radiatoren, wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn beschikbaar in de accommodatie. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna