Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Mijas - Málaga

Spanje

 

  8 pers.
  Appartement 8 met Bergzicht

  Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 8 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Het appartement heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 t..

  Mijas - Málaga

   6 pers.
   Appartement 6 met Dakterras

   Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 6 personen. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Het appartement heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer e..

   Mijas - Málaga

    8 pers.
    Appartement 8 met Patio

    Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 8 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Het appartement heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en 1 t..

    Mijas - Málaga

     6 pers.
     Appartement 6 met Bergzicht

     Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 6 personen. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Het appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers ..

     Mijas - Málaga

      8 pers.
      Appartement 8 met Zeezicht

      Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 8 personen. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Er zijn 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten..

      Mijas - Málaga

       4 pers.
       Loft 4 met Dakterras

       Dit ruime appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 4 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met een smart-tv. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Het appartement heeft 1 slaapkam..

       Mijas - Málaga

        4 pers.
        Loft 4 met Zeezicht

        Dit ruime appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 4 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met een smart-tv. Via de schuifpui heb je toegang tot het balkon met tuinmeubilair. Hier geniet je van het uitzicht op zee. In de..

        Mijas - Málaga

         6 pers.
         Appartement 6 met Zeezicht

         Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 6 personen. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en apart 1 toi..

         Mijas - Málaga

          4 pers.
          Loft 4 met Bergzicht

          Dit ruime appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 4 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek. Via de schuifpui heb je toegang tot het balkon met tuinmeubilair. Hier geniet je van het uitzicht op de bergen en de natuur. In ..

          Mijas - Málaga

           6 pers.
           Appartement 6 met Patio

           Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 6 personen. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Het appartement heeft 3 slaapkamers, 1 aparte bad..

           Mijas - Málaga

            4 pers.
            Appartement 4 met Patio

            Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 4 personen. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek. In de moderne, open keuken vind je alles om een complete maaltijd te bereiden. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer e..

            Mijas - Málaga

             6 pers.
             Appartement 6 met Zwembadzicht

             Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 6 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek. Via de schuifpui heb je toegang tot het balkon met tuinmeubilair. Hier geniet je van het uitzicht op het zwembad. In de moderne, open ..

             Mijas - Málaga

              4 pers.
              Appartement 4 met Zwembadzicht

              Dit appartement met airconditioning is geschikt voor maximaal 4 personen. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek met een smart-tv. Via de schuifpui heb je toegang tot het balkon met tuinmeubilair. Hier geniet je van het uitzicht op het zwemba..

              Mijas - Málaga

              Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje              Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

              Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.