Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ramada Hotel & Suites by Wyndham Costa del Sol

Mijas Costa, Spanje

 

ramada-hotel-suites-by-wyndham-costa-del-sol
Favoriet 
 

v.a. 309

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ramada Hotel & Suites by Wyndham Costa del Sol in Mijas Costa

Ramada Hotel & Suites is gelegen in een mooie urbanisatie tussen Mijas en Fuengirola. Op het resort is werkelijk van alles te doen en beleven! Zwemmen, actieve kidsclub, tennis, wellness, live-entertainment, waterpolo, pilates... en nog heel veel meer activiteiten! Geen zin om te koken? Er zijn een tal van prima restaurants en diverse bars waar u uw honger kunt stillen! Vanuit uw appartement bent u ook zo op het strand! Na circa 500 meter bent u er al, pak uw strandtas in en geniet van de Spaanse Zon. Voor een dagje winkelen en cultuur snuiven gaat u naar het centrum van Fuengirola, dit ligt op 4 kilometer afstand. Huur een auto om het prachtige Andalusië te verkennen, in ongeveer een half uur rijden bent u in Malaga, een prachtige Spaanse stad! Vakantiegangers die u voor gingen hebben genoten van hun vakantie. Niet voor niets heeft deze accommodatie een goede beoordeling, uw kinderen vermaken zich hier optimaal. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en staan

Ramada Hotel & Suites is gelegen in een mooie urbanisatie tussen Mijas en Fuengirola. Op het resort is werkelijk van alles te doen en beleven! Zwemmen, actieve kidsclub, tennis, wellness, live-entertainment, waterpolo, pilates... en nog heel veel meer activiteiten! Geen zin om te koken? Er zijn een tal van prima restaurants en diverse bars waar u uw honger kunt stillen! Vanuit uw appartement bent u ook zo op het strand! Na circa 500 meter bent u er al, pak uw strandtas in en geniet van de Spaanse Zon. Voor een dagje winkelen en cultuur snuiven gaat u naar het centrum van Fuengirola, dit ligt op 4 kilometer afstand. Huur een auto om het prachtige Andalusië te verkennen, in ongeveer een half uur rijden bent u in Malaga, een prachtige Spaanse stad!

Vakantiegangers die u voor gingen hebben genoten van hun vakantie. Niet voor niets heeft deze accommodatie een goede beoordeling, uw kinderen vermaken zich hier optimaal. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en staan altijd voor u klaar daarnaast zijn de kamers schoon, is het eten lekker en zijn de faciliteiten overweldigend. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie met het gezin!

Ramada Hotel & Suites ligt in een rustige urbanisatie met tropische vegetatie. Het is onderdeel Wyndham wat meerdere vakantieresorts binnen de urbanisatie in haar beheer heeft. In de urbanisatie zijn een aantal restaurants en bars te vinden.

Voor meer vertier kunt u naar het nabijgelegen Fuengirola rijden, of de bus nemen.
Het strand ligt op ca. 10 minuten lopen (via brug over de doorgaande weg).

- Fuengirola: ca. 4 km
- Strand: ca. 500 m
- Mijas: ca. 10 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Malaga: ca. 26 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderbedje en -stoel tegen betaling
- Geen lift
- Maaltijden (indien geboekt): u kunt kiezen uit 3 restaurants (Safari, Zacharys of Mediterraneo) welke keuzemenu's serveren.

De appartementen liggen verspreid over diverse gebouwen binnen de urbanisatie en beschikken ten minste over:
- Tv
- Telefoon
- Keuken met o.a. kookplaat, koelkast, magnetron, waterkoker, broodrooster en wasmachine
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Airconditioning
- Kluisje
- Wifi
- Balkon of terras

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas