Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Princesa Playa

Marbella, Spanje

 

appartementen-princesa-playa
Favoriet 
 

v.a. 416

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Princesa Playa in Marbella

Appartementen Princesa Playa is een echte aanrader om het gezellige Marbella te ontdekken! Het heeft een zeer centrale ligging direct aan de wandelpromenade langs het strand en is op loopafstand van alle belangrijke toeristische plekken van Marbella. Op het dakterras kunt u heerlijk zonnen bij het zwembad, of vanonder een parasol rustig genieten van het windje van zee! Op de bovenste etage vindt u tevens een cafetaria met terras vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de Middellandse zee. Onze gasten keren graag terug naar Princesa Playa, want naast de topligging verblijft u hier ook nog eens in een comfortabel, modern appartement met alle gemakken zoals wifi en airconditioning.

Appartementen Princesa Playa is een echte aanrader om het gezellige Marbella te ontdekken! Het heeft een zeer centrale ligging direct aan de wandelpromenade langs het strand en is op loopafstand van alle belangrijke toeristische plekken van Marbella. Op het dakterras kunt u heerlijk zonnen bij het zwembad, of vanonder een parasol rustig genieten van het windje van zee! Op de bovenste etage vindt u tevens een cafetaria met terras vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de Middellandse zee.

Onze gasten keren graag terug naar Princesa Playa, want naast de topligging verblijft u hier ook nog eens in een comfortabel, modern appartement met alle gemakken zoals wifi en airconditioning.

Princesa Playa heeft een zeer gunstige ligging, een ideale plek om de leuke badplaats Marbella te verkennen! Het hotel bevindt zich in het stadscentrum, op loopafstand van de oude binnenstad. Direct voor het hotel ligt het strand, zodat het zonnebaden meteen kan beginnen! Over de boulevard wandelt u ook gemakkelijk naar de jachthaven, waar u de meest luxueuze vaartuigen kunt bewonderen!

- Oude binnenstad, ca. 300 m
- Strand: voor de deur
- Supermarkt: ca. 250 m

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 175 m

Per vliegtuig:
- Luchthaven Malaga: ca. 50 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces

Huisdieren zijn niet toegestaan.

De Appartementen hebben de beschikking over:
- Woonkamer
- Tv
- Airconditioning
- Kitchenette met fornuis, koelkast en magnetron
- Badkamer met bad, douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje

Tegen betaling:
- Kluisje

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor