Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Banus

Manacor, Spanje

 

son-banusson-banusson-banusson-banusson-banus
Favoriet 
     

    v.a. 970

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Banus in Manacor

    Welkom in dit rustieke huis aan de rand van Manacor met jacuzzi. Het is geschikt voor maximaal 4 personen.

    De buitenruimte van deze finca biedt de mogelijkheid om een authentiek Mallorcaans landhuis te leren kennen. De rustieke constructie, omgeven door pure natuur, beschikt over prachtige hoekjes waar u fijne momenten kunt doorbrengen. Het kunstgrasveld is perfect om te zonnebaden op een van de 2 ligstoelen of om te genieten van de jacuzzi die tot 24ºC verwarmd kan worden. Vervolgens vindt u verschillende terrassen waar u kunt genieten van een glas wijn, lekker lezen of een familiemaaltijd met vrienden. Er zijn buren in de buurt.

    Wanneer u de woning binnenkomt, vindt u een ruime hal, de eetkeuken welke is voorzien van een gaskookplaat en een badkamer met ligbad. Als u naar boven gaat, heeft u toegang tot de woonkamer -met tv en airconditioning - de twee slaapkamers in het huis -beide met twee eenpersoonsbedden en een kast- en een tweede badkamer, in dit geval met douche. Eén van de slaapkamers is voorzien van airconditioning en biedt ruimte voor een babybedje. Er kan ook een kinderstoel worden geplaatst. Tenslotte is er een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils