Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Luna Park

Malgrat de Mar, Spanje

 

hotel-luna-park
Favoriet 
 

v.a. 196

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Luna Park in Malgrat de Mar

Luna Park maakt deel uit van het Lunas Hotel-complex en is rustig gelegen op slechts 250 meter van het strand. Het resort heeft 3 zwembaden en 2 bars met een terras. Dit goed uitgeruste hotel biedt gratis yoga-, pilates-, tai chi- en watsu-lessen, die onderdeel zijn van het speciale "Slow Travel"-programma. In de tuin kunnen hapjes en drankjes worden geserveerd. De accommodatie biedt ook een vegetarisch menu en verzorgt een traditionele Japanse theeceremonie. De kamers hebben een rustige uitstraling waar u volledig tot rust kunt komen. Gemoedsrust om een boek te lezen, naar goede muziek te luisteren, te zonnebaden en een bad te nemen in de blauwe zwembaden. Hotel Luna biedt lekker eten, service en vriendelijk personeel. De gasten beoordelen Hotel Luna als een rustig gelegen accommodatie en toch overal dichtbij. Hotel Luna Park heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Luna Park maakt deel uit van het Lunas Hotel-complex en is rustig gelegen op slechts 250 meter van het strand. Het resort heeft 3 zwembaden en 2 bars met een terras. Dit goed uitgeruste hotel biedt gratis yoga-, pilates-, tai chi- en watsu-lessen, die onderdeel zijn van het speciale "Slow Travel"-programma. In de tuin kunnen hapjes en drankjes worden geserveerd. De accommodatie biedt ook een vegetarisch menu en verzorgt een traditionele Japanse theeceremonie. De kamers hebben een rustige uitstraling waar u volledig tot rust kunt komen. Gemoedsrust om een boek te lezen, naar goede muziek te luisteren, te zonnebaden en een bad te nemen in de blauwe zwembaden.

Hotel Luna biedt lekker eten, service en vriendelijk personeel. De gasten beoordelen Hotel Luna als een rustig gelegen accommodatie en toch overal dichtbij. Hotel Luna Park heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Het hotelcomplex Luna Park en Luna Club bestaat uit meerdere gebouwen; Luna Club en Luna Park. Luna Club ligt in Malgrat de Mar en is gelegen op loopafstand van de boulevard en vele bars, restaurants en toeristenshops. In Malgrat de Mar vindt u Marineland, voor een spetterende dag uit! Ook Water World in Lloret is een populaire activiteit bij vele reizigers. Malgrat heeft een treinstation waar u voordelig op de trein naar de heerlijke stad Barcelona kunt stappen!

- Centrum Santa Susanna: ca. 1,5 km
- Strand: ca. 250
- Diverse restaurants en bars: in de nabije omgeving
- Treinstation Santa Susanna: ca. 1,5 km
- Treinstation Malgrat de Mar: ca. 2 km
- Marineland: ca. 4 km
- Water World: ca. 10 km

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 100 m

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 35 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 70 km
- - Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer is bij het hotel.

U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald.

Hotel Luna Park *** behoort tot Hotel Luna Club****, waarmee het alle faciliteiten deelt. Uw kamer is in Luna Park gelegen.
- Huisdieren niet toegestaan
- Maaltijden in buffetvorm
- Rolstoelvriendelijk

De nette kamers van Hotel Luna Park beschikken o.a. over:
- Telefoon
- Tv
- Huurkluisje
- Bureau
- Kluisje (tegen betaling)
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon met tafel en 2 stoelen

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas