Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Mahón

Spanje

 

Malbuger Nou Agroturismo

Op het Spaanse eiland Menorca, vlak bij de hoofdstad Mahón, heb ik Malburger Agritursimo Nou ontdekt. Wat een bijzonder adresje! Het wordt omringd door olijfgaarden en fruitbomen en heeft alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Ik houd van ..

Mahón

  6 pers.
  Malbuger Vell 6

  Mooi landhuis vlakbij Mahón. Het heeft een privé zwembad en een capaciteit voor 6 personen.De buitenkant van het huis, gebouwd in de typische Menorcaanse stijl, biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van een welverdiende rust. Op het terras v..

  Mahón

   4 pers.
   Malbuger Vell 4

   Mooi landhuis vlakbij Mahón. Het heeft een privézwembad en een capaciteit voor 4 personen.De buitenkant van de woning, gebouwd in typisch Menorcaanse stijl, biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van een welverdiende rust. Op het terras vind ..

   Mahón

   Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje   Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

   Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.