Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Sun Club Home

Llucmajor, Spanje

 

villa-sun-club-homevilla-sun-club-homevilla-sun-club-homevilla-sun-club-homevilla-sun-club-home
Favoriet 
     

    v.a. 4.919

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Sun Club Home in LLucmajor

    Prachtige villa gelegen nabij Llucmajor. Het heeft een privézwembad en is geschikt voor 8 personen.

    Omringd door een uitgestrekte en goed onderhouden tuin, is de buitenkant van deze villa ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat. Daarin vindt u een chloorzwembad van 4 x 8 m met een diepte van 1,5 tot 2,5 m, ligstoelen waar u kunt zonnebaden, een tafeltennistafel, een jacuzzi en zelfs een sauna! Dit is dus de ideale plek om vrije tijd en ontspanning te combineren. Daarnaast is er een barbecue en twee veranda's die perfect zijn om met uw gezelschap te genieten van een maaltijd of een drankje. Het pand is omheind en de privacy is totaal.

    Het interieur van het huis met twee verdiepingen is ontworpen voor uw rust en comfort. Op de begane grond bevindt zich een ruime woon-eetkamer met airconditioning, een smart-tv met satellietzenders, een cd-speler en boeken. Deze staat in open verbinding met de keuken, die is uitgerust met een gaskookplaat en al het keukengerei dat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. Er is een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank in het huis. Op dezelfde verdieping bevinden zich 3 van de 4 slaapkamers, allemaal met airconditioning. Twee ervan hebben tweepersoonsbedden, directe toegang tot de tuin en een eigen badkamer, één met douche en de andere met ligbad. De derde slaapkamer heeft twee bedden die u naar wens kunt verplaatsen, zodat u ze naar wens samen of apart kunt plaatsen. Op deze verdieping bevindt zich een aparte badkamer met douche. Op de bovenste verdieping bevindt zich de laatste slaapkamer, die een tweepersoonsbed, airconditioning, toegang tot het bovenste terras, kleedkamer en een eigen badkamer met douche en ligbad heeft. Tevens is de woning voorzien van centrale verwarming. Als u met uw baby reist, kunnen wij een kinderbedje en kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas