Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Libertat

Llucmajor, Spanje

 

chalet-libertatchalet-libertatchalet-libertatchalet-libertatchalet-libertat
Favoriet 
     

    v.a. 2.524

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chalet Libertat in LLucmajor

    Fantastische villa gelegen in het kustgebied van Sa Torre, met een eigen chloorzwembad en capaciteit voor 10 gasten.

    De buitenkant van dit moderne chalet beschikt over een ruim privé-chloorzwembad van 8x4 meter, met een diepte variërend van 1,6 tot 2 meter, en een verfrissende buitendouche. Het biedt ook comfortabele ligstoelen en twee volledig ingerichte veranda's met banken en fauteuils voor ontspanning. Daarnaast is er een barbecueplek en een oven, zodat u buiten heerlijke maaltijden kunt bereiden. Twee terrassen bieden een adembenemend panoramisch uitzicht.

    Dit spectaculaire chalet met 4 verdiepingen biedt een luxueus interieur dat is ontworpen voor een comfortabele en elegante woonervaring. Op de begane grond verwelkomt een royale woon-eetkamer u met moderne voorzieningen, waaronder een Smart TV, airconditioning, twee comfortabele banken en fauteuils, en een decoratieve open haard die voor een gezellig tintje zorgt. De aparte keuken, uitgerust met een gasfornuis, biedt alles wat nodig is om heerlijke gerechten te bereiden. Op deze verdieping vindt u de eerste van de 5 slaapkamers van de accommodatie, voorzien van een tweepersoonsbed, airconditioning en een kledingkast, samen met een complete badkamer met een douche. De eerste verdieping biedt plaats aan drie extra slaapkamers, elk uitgerust met airconditioning en een kledingkast, en biedt verschillende accommodatiemogelijkheden, van eenpersoonsbedden tot tweepersoonsbedden. Eén van deze slaapkamers heeft een en-suite badkamer en toegang tot een terras. Op de tweede verdieping bevindt zich de laatste slaapkamer met een tweepersoonsbed, airconditioning en een kledingkast, vergezeld van een complete badkamer met douche. Voor extra gemak bevindt zich in de kelder een toilet met wasmachine en droger, evenals een strijkijzer en strijkplank. Als u met een baby reist, zijn er bovendien een wieg en kinderstoel aanwezig, dit chalet biedt een verfijnde en functionele sfeer voor een onvergetelijk verblijf.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor