Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Calet

Llubí, Spanje

 

son-caletson-caletson-caletson-caletson-calet
Favoriet 
     

    v.a. 2.762

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Calet in Llubí

    Welkom in dit prachtige en moderne landhuis, met overloopzwembad en ruimte voor 6 personen, aan de rand van Llubí.

    De buitenkant van deze finca is adembenemend. Het prachtige uitzicht op de velden en het platteland is het perfecte gezelschap om te ontspannen in de tuin of in een van de prachtige hoekjes van het pand. Het prachtige grasveld bij een verharde ruimte omsluit het grote chloorzwembad en de gemeubileerde ruimte waar u overdag onder de luifel of 's avonds onder de sterrenhemel kunt genieten van een sappige barbecue. De afmeting van het zwembad is 10 x 6 meter en de waterdiepte gaat van 1,2 tot 1,6 meter. Er zijn ook 6 ontworpen ligstoelen rondom en een buitendouche. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    De binnenkant verrast door zijn ruimtelijkheid, moderniteit en licht. Wanneer u binnenkomt, vindt u een indrukwekkende woon-eetkamer met airconditioning, een comfortabele bank waar u kunt zitten en naar de satelliet-tv kunt kijken, een grote glazen tafel en een keramische kookplaat, oven en alles wat u nodig heeft om te koken alsof u zelf wilt koken. waren thuis. De wasruimte is onafhankelijk en beschikt over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee badkamers, beide met douche, evenals drie slaapkamers met airconditioning en een kast. Twee van de slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee babybedjes en kinderstoelen voor de kleintjes van het gezin. Tenslotte is de woning voorzien van centrale verwarming zodat u in ieder seizoen bij ons terecht kunt.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils