Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Geranis 3

Llafranc, Spanje

 

geranis-3geranis-3geranis-3geranis-3geranis-3
Favoriet 
     

    v.a. 359

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Geranis 3 in Llafranc

    Eenvoudig appartement gelegen in Llafranc, op slechts 150 meter van het strand en het stadscentrum.

    Gelegen in het noordoosten van het Iberisch schiereiland biedt deze plek aan de Costa Brava van Spanje een regenboog van kleuren en gevoelens. Het heldere blauwe water, het groen van het landschap, de gouden stranden zijn allemaal onderdeel van een onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava. U kunt genieten van 214 km aan kustlijn. U vindt hier ook sommige van de mooiste steden, dorpen en stranden van het land. De Costa Brava ligt aan de Middellandse Zee en het Pyreneeëngebergte, waardoor het een prachtige natuurlijke schoonheid biedt en u kunt ook de indrukwekkende geschiedenis van deze regio ontdekken. Al met al biedt de Costa Brava veel verassingen en mogelijkheden voor plezier.

    Appartement gelegen op de eerste verdieping met een groot terras met tafel en stoelen om te genieten van ontbijt en zonmaaltijden. Eetkamer met TV en directe toegang tot het terras.

    Eenvoudige keuken voorzien van alle keukengerei inclusief: bestek, pannen, koelkast, vriezer, gasfornuis, oven, magnetron, wasmachine en vaatwasser.

    Het heeft 1 kamer met een tweepersoonsbed, 1 kamer met twee eenpersoonsbedden en een kamer met een stapelbed.

    2 badkamers met douche.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna