Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Caseta (Can Sastre)

Inca, Spanje

 

sa-caseta-can-sastresa-caseta-can-sastresa-caseta-can-sastresa-caseta-can-sastresa-caseta-can-sastre
Favoriet 
     

    v.a. 1.314

    • Max. 3 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Caseta (Can Sastre) in Inca

    Dit fantastische huisje met privézwembad aan de rand van Inca, in het centrum van Mallorca, verwelkomt 3 gasten
    In het zoutwaterzwembad van 9 x 4,5 meter en met een waterdiepte van 1,4 tot 1,75 kunt u op elk moment van de dag genieten van een koele duik. Het is omgeven door een prachtige tuin, een buitendouche en een zonnedek met 6 ligstoelen, waardoor het een idyllische plek wordt om te zonnebaden terwijl u geniet van een goed boek onder de parasol. Later kunt u een sappige barbecue bereiden op de glazen veranda, en u kunt een speciaal tintje geven aan uw recepten dankzij de citroenen en sinaasappels die u ter plekke in het pand kunt verzamelen. Deze is omheind en hoewel er buren in de buurt zijn, heeft u totale privacy.






    Deze accommodatie omvat alle ruimtes op slechts één verdieping. Het huis verwelkomt u in de woon- en eetkamer waar u naar de satelliet-tv-kanalen kunt kijken of kunt genieten van een kopje thee terwijl u afkoelt met de airconditioning of opwarmt bij de open haard. De keuken staat in open verbinding met deze kamer en biedt alles wat u nodig heeft om te koken alsof u thuis bent, inclusief de keramische kookplaat, de oven en nog veel meer. De wasruimte is onafhankelijk en heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een ventilator en een kast die uitnodigen om uit te rusten. Daarnaast kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel klaarzetten voor het geval u met uw baby reist. Er is één badkamer voor de hele accommodatie en deze beschikt over een bad en een bidet. Indien u dit nodig heeft, kunnen wij op verzoek een extra 3e ventilator leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils