Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Boutique Mikasa Ibiza

Ibiza Town, Spanje

 

hotel-boutique-mikasa-ibiza
Favoriet 
 

v.a. 1.078

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Boutique Mikasa Ibiza in Ibiza Town



Terwijl ik uitkijk over de oude stad van Ibiza, hoor ik op de achtergrond de zee ruisen. Wat een heerlijk geluid is dat toch! Ik zit op het dakterras van Hotel Boutique Mikasa Ibiza en bestel nog een ijskoude cocktail. Dit is voor mij de perfecte manier om mijn vakantiedag af te sluiten.

Mikasa is een kleinschalig boetiekhotel op een rustig plekje in Ibiza-Stad. Iedere kamer heeft een eigen naam en thema, geïnspireerd op de vier seizoenen. Ze zijn mooi in hun eenvoud en tegelijkertijd duurzaam en luxueus. Slaap lekker in de koele kamers en ontwaak op het kleurrijke terras met uitzicht op zee en de oude stad. Dat dit hotel gebouwd is met liefde voor de natuur, merk je aan alles. Bijvoorbeeld aan het eten en drinken. Proef de lekkerste vegan gerechten in het restaurant, geniet van smaakvolle smoothies op het dakterras en probeer de biodynamische wijnen bij zonsondergang. Oprichter Sofija noemt dit hotel ook wel een toevluchtsoord; een plek om te ontspannen. Dat gaat hier zeker lukken. Wil je toch een keer meer van dit magische eiland zien? Wandel dan naar de wereldberoemde jachthaven van Ibiza, ontdek de prachtige oude stad of breng een bezoekje aan het Playa Talamanca.


  • Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: lounge bar; sky/rooftop bar,Regular:kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: lounge bar; sky/rooftop bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant of per creditcard te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 16;totaal aantal verdiepingen: 3;authentieke accommodatie;receptie (24 uur geopend);kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant of per creditcard te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;20 € per persoon per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-02-2025 1.078,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas