Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Rural Almazara

Frigiliana, Spanje

 

hotel-rural-almazara
Favoriet 
 

v.a. 627

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Rural Almazara in Frigiliana



Hotel Rural Almazara, gebouwd in typisch Andalusische stijl, is een adresje naar mijn hart. Ik bevind me hier op een schitterende, landelijke plek. Het uitzicht vanuit het hotel is werkelijk een plaatje: ik kijk uit op zee en zie ook nog eens de nationale parken Almijara en Sierra de Tejeda schitteren. Daar wilde ik altijd al een keertje naartoe en nu liggen ze gewoon in mijn achtertuin.
Binnen in het hotel is het al net zo bijzonder als buiten. Iedere keer als ik mijn kamer binnen wandel, kan ik wel juichen van geluk. Het lijkt wel alsof ik ben uitgenodigd bij Spaanse kennissen. Er is gebruik gemaakt van mooi hout en de authentieke plavuizen... daar ben ik altijd dol op! Iedere avond als ik op bed lig, kijk ik altijd nog even naar de houten balken die het plafond sieren. Dan weet ik namelijk zeker: ik ben echt in Spanje!

Iedere dag relax ik een uurtje bij het zwembad en vaak duik ik ook nog even in het frisse water. Morgen ga ik denk ik ook nog even ontspannen in de sauna. Maar eerst ga ik het Alhambra in Granada bezoeken. Dit paleizencomplex staat al een tijdje op mijn lijstje, dus ik ben blij dat ik dit eindelijk met eigen ogen ga bewonderen. Daarna ga ik mezelf verwennen met een smakelijke portie tapas en een kannetje fruitige sangría op een van de pittoreske terrasjes in Granada.


  • Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (met airco); snackbar;drinkgelegenheden: bar,Wellness:wellnesscenter/spa (circa 10;00 € per persoon per uur): sauna (tegen betaling); jacuzzi; zwembad,Regular:lift;kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;bibliotheek;eetgelegenheden: restaurant (met airco); snackbar;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;wellnesscenter/spa (circa 10;00 € per persoon per uur): sauna (tegen betaling); jacuzzi; zwembad;babybedje;handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 2; gesloten van donderdag 9 november 2023 t/m donderdag 12 januari 2023 en van maandag 1 januari 2024 t/m dinsdag 5 maart 2024)(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 7 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis,Kids:babybedje,GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 22;totaal aantal verdiepingen: 3;receptie (24 uur geopend);lift;kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;bibliotheek;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 2; gesloten van donderdag 9 november 2023 t/m donderdag 12 januari 2023 en van maandag 1 januari 2024 t/m dinsdag 5 maart 2024)(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Optional:kluisje op de kamer: (ter plekke te betalen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-09-2024 627,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils