Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Fred

Felanitx, Spanje

 

son-fredson-fredson-fredson-fredson-fred
Favoriet 
     

    v.a. 1.174

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Fred in Felanitx

    Dit prachtige vakantiehuis ligt op een serene locatie in de buurt van Felanitx in het zuidoosten van Mallorca, heeft een privézwembad en biedt comfortabel onderdak aan maximaal zes gasten.

    Onze gasten hebben toegang tot een privé chloorzwembad van 8,5 m x 4 m met een diepte van 1,3 m. Omgeven door een goed onderhouden tuin met vier ligstoelen en een buitendouche is het een heerlijke hoek om te ontspannen en te genieten van de zon. Het schaduwrijke terras, ideaal voor een romantisch samenzijn, heeft een idyllisch uitzicht over het platteland. Als je graag buiten kookt, zul je genieten van het maken van een BBQ onder de sterrenhemel. Dit mooie huis is onafhankelijk en het perceel is omheind.
    Een lichte zit-eetkamer met satelliet TV en DVD speler ontvangt onze gasten. Tijdens de koudere maanden kun je tijd doorbrengen met je geliefden bij de open haard. De volledig uitgeruste keuken heeft alles om een feestmaal te bereiden, inclusief een vitro kookplaat, wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De keuken heeft directe toegang tot de tuin.
    Deze goed uitgeruste, gelijkvloerse villa is perfect voor zes gasten en heeft twee tweepersoonsslaapkamers en nog een slaapkamer met een onderschuifbed, allemaal voorzien van plafondventilatoren en kledingkasten. Eén tweepersoonsslaapkamer heeft een badkamer en-suite met een bad. Daarnaast is er een badkamer met douche. Twee elektrische radiatoren verwarmen het huis tijdens de koudere maanden en op verzoek kunnen we er meer leveren. De eigenaar heeft veel aandacht besteed aan het milieu en heeft zonnecellen geïnstalleerd.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna