Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel H10 Estepona Palace

Estepona, Spanje

 

hotel-h10-estepona-palace
Favoriet 
 

v.a. 465

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel H10 Estepona Palace in Estepona

Hotel H10 Estepona Palace is een luxe en modern hotel dat direct aan het strand ligt. U kunt hier genieten van de rustige omgeving tussen de palmbomen en van het wellness centrum. Het hotel heeft twee zwembaden met en apart kinderbadje. De kamers zijn stijlvol ingericht en van alle comfort voorzien. Voor kinderen is er een speeltuin en een enthousiast animatieteam aanwezig. Als u zelf een middagje wil ontspannen is er de wellness met Turks bad, sauna en massagebehandelingen. 's Avonds kunt u de dag goed afsluiten met een heerlijke cocktail op het terras terwijl u uitkijkt over de kustlijn van Estepona. Vele gezinnen hebben genoten van hun vakantie bij Hotel H10 Estepona Palace. Terwijl u geniet van de zon aan de rand ven het zwembad vermaken de kinderen zich met het animatieteam. Kortom, de perfecte gezinsvakantie!

Hotel H10 Estepona Palace is een luxe en modern hotel dat direct aan het strand ligt. U kunt hier genieten van de rustige omgeving tussen de palmbomen en van het wellness centrum. Het hotel heeft twee zwembaden met en apart kinderbadje. De kamers zijn stijlvol ingericht en van alle comfort voorzien. Voor kinderen is er een speeltuin en een enthousiast animatieteam aanwezig. Als u zelf een middagje wil ontspannen is er de wellness met Turks bad, sauna en massagebehandelingen. 's Avonds kunt u de dag goed afsluiten met een heerlijke cocktail op het terras terwijl u uitkijkt over de kustlijn van Estepona.

Vele gezinnen hebben genoten van hun vakantie bij Hotel H10 Estepona Palace. Terwijl u geniet van de zon aan de rand ven het zwembad vermaken de kinderen zich met het animatieteam. Kortom, de perfecte gezinsvakantie!

Hotel H10 Estepona Palace heeft een rustige ligging direct aan het prachtige, goudgele strand. Verderop in de haven vindt u enkele restaurants en bars. In het bruisende centrum van Estepona is er een groter aanbod aan winkels, bars en restaurants. Een aanrader is een bezoek aan de bekende badplaats Marbella.

- Direct aan het strand
- Haven met bootverhuur: ca. 1,5 km
- Bars en restaurants: ca. 2 km
- Discotheek: ca. 1,5 km
- Centrum Estepona: ca. 2,5 km
- Bushalte: ca. 50 m
- Marbella: ca. 20 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Malaga: ca. 86 km

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. Wij raden u echter aan een huurauto te reserveren omdat het resort vrij afgelegen ligt.

- Huisdieren niet toegestaan.
- Maaltijden in buffetvorm.
- Ligstoelen en parasols aan het strand.
- U dient in het restaurant netjes gekleed te zijn, geen badkleding.
- Animatie en kidsclub alleen aanwezig in het hoogseizoen.
- Het strand is te bereiken via een trap.

- All inclusive is op het volgende gebaseerd:
Ontbijt 07.30 - 10.30 uur
Lunch 13.00 - 15.30 uur
Snacks 11:00 - 19.00 uur
Koffie, thee en koekjes 15:30 - 19:00
Diner 19.00 - 22.00 uur
Geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 09:00 tot 00:00 uur
(Alle maaltijden zijn in buffetvorm)

De moderne kamers van H10 Estepona Palace zijn voorzien van:
- Telefoon
- TV
- Gratis wifi
- Airconditioning
- Kluisje (tegen betaling)
- Minibar (tegen betaling)
- Badkamer met douche of bad, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils