Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Es Mercadal

Spanje

 

  6 pers.
  Villa Arena

  Fantastische villa op een bevoorrechte locatie in Arenal d'en Castell, op slechts een paar meter van de zee, en met een capaciteit voor 6 personen.De charmante villa biedt een idyllische buitenomgeving, waar gasten kunnen genieten van uitgestrekte aa..

  Es Mercadal

   4 pers.
   Ses Fonts C25

   Mooi appartement gelegen in Son Parc, vlakbij Es Mercadal. Het heeft een gemeenschappelijk zwembad en is geschikt voor 4 personen.De buitenkant van het appartementencomplex zal de authentieke Menorcaanse essentie naar u overbrengen. Als u door de pra..

   Es Mercadal

    4 pers.
    Ca Minorica

    Mooie flat gelegen in Son Parc, vlakbij Es Mercadal. Het heeft een gedeeld zwembad, directe toegang tot het strand en capaciteit voor 4 personen.De buitenkant van het appartementencomplex, van typische Menorcaanse architectuur, zal u onderdompelen in..

    Es Mercadal

    Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje    Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

    Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.