Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Parque Del Sol

Costa Adeje, Spanje

 

parque-del-sol
Favoriet 
 

v.a. 648

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Parque Del Sol in Costa Adeje

Het aparthotel Parque del Sol ligt op ongeveer 300 m van een strand. Het strand wordt bewaakt door een strandwacht. Dit hotel heeft een 24-uurs receptie (u kunt 24 uur per dag inchecken), een lobby, Wi-Fi, een lift, een kapper, een bubbelbad, douches en kleedkamers en een tv-lounge met sat-tv. In de buitenruimte bevindt zich een tuin en een verwarmd zwembad , met handdoeken tegen betaling evenals ligstoelen en parasols. Er is ook een kinderzwembad. Om te ontspannen biedt het buiten een zonneterras. Daarnaast beschikt het hotel over een geldautomaat. Uw waardevolle eigendommen kunt u in de kluis bewaren (tegen betaling) en uw bagage kan in de opslagruimte van het hotel worden opgeslagen. Voor de jongste kinderen zijn er hoge kinderstoelen en babybedjes beschikbaar. Om uw kleding te reinigen heeft u de beschikking over een wasservice (tegen betaling). Indien nodig kunt u contact opnemen met de medische dienst (tegen betaling). Gasten van de accommodatie kunnen door het hotelpersoneel worden gewekt. Als u de vakantieregio wilt verkennen, kunt u gebruik maken van het auto- en motorverhuurbedrijf in de buurt van het hotel (tegen betaling). Aan de receptie van het hotel worden tickets voor excursies in de omgeving aangeboden. Uw vakantiehotel hecht veel belang aan duurzaamheid: Dit blijkt o.a. uit een recyclingafvalbak van het hotel. De accommodatie eist van alle gasten dat zij bij aankomst een borgsom achterlaten. Verzorging Ontbijt wordt aangeboden van het buffet. Voor het diner zijn er ook gerechten van het buffet. Voor de maaltijden kunt u terecht in een restaurant (caloriearme gerechten) en een snackbar alsook in de poolbar. Voor self-catering, de gasten kunnen gebruik maken van een picknickbank. Sport/Activiteiten Op het terrein van het hotel is er de mogelijkheid te biljarten. Een wedstrijd tafeltennis zorgt bovendien voor afwisseling. Voor fietsers is er een fietsverhuur (tegen betaling). In de wellnessruimte vindt u een sauna (tegen betaling). Voor het amusement van de volwassenen worden `s avonds showprogramma`s georganiseerd.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 648,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas