Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel GF Fañabe

Costa Adeje, Spanje

 

hotel-gf-fanabe
Favoriet 
 

v.a. 78

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel GF Fañabe in Costa Adeje

Bij GF Fanabe geniet u van een welverdiende vakantie. Dit uitstekende hotel ligt in het toeristische centrum van Costa Adeje. In de nabije omgeving vindt u diverse winkels en restaurants en na een korte wandeling staat u met uw voeten in het zand. In het hotel geniet u van de zon vanuit het zwembad en voor wat meer actie maakt u gebruik van de diverse sport en spel mogelijkheden die worden aangeboden. Daarnaast wordt er geregeld animatie georganiseerd voor jong en oud, ook aan extra luxe is gedacht! Breng een bezoek aan de spa voor een ontspannende massage of stap in de sauna. U hoeft zich hier dus niet te vervelen. GF Fanabe is geliefd onder haar gasten, het vriendelijke personeel, nette kamers, lekkere eten en aangename faciliteiten dragen hier zorg aan. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie op het veelzijdige Tenerife!

Bij GF Fanabe geniet u van een welverdiende vakantie. Dit uitstekende hotel ligt in het toeristische centrum van Costa Adeje. In de nabije omgeving vindt u diverse winkels en restaurants en na een korte wandeling staat u met uw voeten in het zand. In het hotel geniet u van de zon vanuit het zwembad en voor wat meer actie maakt u gebruik van de diverse sport en spel mogelijkheden die worden aangeboden. Daarnaast wordt er geregeld animatie georganiseerd voor jong en oud, ook aan extra luxe is gedacht! Breng een bezoek aan de spa voor een ontspannende massage of stap in de sauna. U hoeft zich hier dus niet te vervelen.

GF Fanabe is geliefd onder haar gasten, het vriendelijke personeel, nette kamers, lekkere eten en aangename faciliteiten dragen hier zorg aan. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie op het veelzijdige Tenerife!

Hotel GF Fanabe ligt aan de rand van het centrum van Costa Adeje.

- Costa Adeje: ca. 3 km
- Strand: ca. 200 m
- Diverse bars, restaurants en winkels in de nabije omgeving
- Openbaar vervoer: ca. 150 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Tenerife South op ca. 18 km
- Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer van en naar uw hotel inclusief!

- Maaltijden in buffetvorm
- Huisdieren niet toegestaan
- Parkeren is mogelijk aan de voorkant van het hotel (gratis)


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils