Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi

Spanje

 

  7 pers.
  Lluna Home

  Geweldig rijtjeshuis voor 7 personen, gelegen op slechts 300 meter afstand van het strand van Colonia de Sant Jordi.Dit prachtige rijtjeshuis van drie verdiepingen bestaat uit twee terrassen, één aan de voorzijde en het andere, veel gezelliger, aan..

  Colònia de Sant Jordi

   2 pers.
   Bonanza 5

   Welkom in dit fantastische appartement voor 2 personen, met een gezellig terras en het strand op slechts 130 meter afstand, in Colonia de Sant Jordi.Het gezellige terras van dit moderne, mooie en gezellige appartement is perfect om 's ochtends te gen..

   Colònia de Sant Jordi

    4 pers.
    Mar Colonia

    Welkom in dit spectaculaire triplex voor 5 personen, met een prachtig uitzicht op de zee in Colonia de Sant Jordi.Dit prachtige triplex biedt een geweldig terras, perfect ingericht om onvergetelijke avonden door te brengen. Het beschikt over een grot..

    Colònia de Sant Jordi

     6 pers.
     Son Homs

     Welkom in dit prachtige huis in de buurt van de zee, in Colonia de Sant Jordi. Het is geschikt voor 6 personen.Deze prachtige woning beschikt over 2 volledig uitgeruste terrassen, een klein terras bij de ingang van het huis en nog een groter terras m..

     Colònia de Sant Jordi

     Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje     Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

     Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.