Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Ciutadella

Spanje

 

Menorca Flomertor 3

Na een heerlijke middag aan het zwembad, is het weer tijd om de barbecue aan te steken. Ik kan me geen betere manier voorstellen om mijn vakantie in mijn Villa: Menorca Flomertor 3 op Menorca af te sluiten.Villa Flormentor 3 is een prachtig huis in C..

Ciutadella

Menorca Flomertor 2

Wat is het heerlijk wakker worden in de villa: Menorca Flormentor 2 op Menorca. Ik heb meteen de deuren naar de veranda geopend en nu wissel ik het zonnebaden af met pootje baden in mijn privézwembad.Je vindt Flormentor 2 op een rustige plek in Ciut..

Ciutadella

Menorca Flomertor 1

Ik denk niet dat het uitzicht van Menorca Flomertor 1 op het Spaanse eiland Menorca ooit went. De groene heuvels met daarboven de strakblauwe lucht geven mij het gevoel alsof ik in een schilderij zit.Je vindt Flormentor 1 op een rustige plek in de bu..

Ciutadella

  2 pers.
  Seranova Luxury Hotel Gran Confort Plus - Ad. Only

  Hotel gelegen midden in het centrum van Ciutadella en zeer dicht bij het strand.Dit prachtige hotel, onlangs gerenoveerd, combineert perfect de typische Menorcaanse stijl met de modernste accessoires. Dit komt tot uiting in de binnenplaats, waar u ta..

  Ciutadella

   2 pers.
   Seranova Luxury Hotel Gran Confort - Adults Only

   Hotel gelegen in het centrum van Ciutadella en zeer dicht bij het strand.Dit prachtige hotel, onlangs gerenoveerd, combineert perfect de typische Menorcaanse stijl met de meest moderne accessoires. Dit wordt weerspiegeld in de binnenpatio, waar u taf..

   Ciutadella

    4 pers.
    Biniforcat 11

    Welkom bij dit mooie appartement voor 4 personen in Cala en Blanes (Ciutadella). Het heeft een gedeeld zwembad, prachtige tuin en ligt op slechts 250 meter van Cales Piques.De goed onderhouden urbanisatie biedt prachtige tuinzones met gemeenschappeli..

    Ciutadella

     2 pers.
     Seranova Luxury Hotel Deluxe - Adults Only

     Hotel gelegen in het centrum van Ciutadella en zeer dicht bij het strand.Dit prachtige hotel, onlangs gerenoveerd, combineert perfect de typische Menorcaanse stijl met de meest moderne accessoires. Dit wordt weerspiegeld in de binnenpatio, waar u taf..

     Ciutadella

      4 pers.
      Appartement Menorca Cala Blanes 4p

      Het Menorca Cala Blanes complex ligt op de westpunt van het eiland, in de gemeente Ciutadella. Het ligt op slechts 100 meter van Cala d'en Blanes, aangenaam en met fijn zand, gevormd aan de noordkust van het eiland. Het ligt op slechts 8 minuten rijd..

      Ciutadella

      Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje      Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

      Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.