Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Tecolote

Chiclana de la Frontera, Spanje

 

casa-tecolotecasa-tecolotecasa-tecolotecasa-tecolotecasa-tecolote
Favoriet 
     

    v.a. 1.215

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Tecolote in Chiclana de la Frontera

    Deze idyllische en moderne villa gelegen in Chiclana de la Frontera verwelkomt 4 gasten.

    Buiten dit fantastische pand vindt u een privézwembad met afmetingen van 4mx2m en een dieptebereik van 1m tot 2m. U kunt heerlijk ontspannen in de zon in de prachtige tuin of gezellig borrelen met uw gezelschap in de eethoek op het terras. Houd er rekening mee dat er in een urbanisatie buren in de buurt zijn en dat de privacy gedeeltelijk is.

    In dit huis met één verdieping vindt u een prachtige woon-eetkamer die met verfijnde smaak is ontworpen. Het is uitgerust met airconditioning en Smart TV en is de ideale plek om te ontspannen met het lezen van een boek. De keuken, met een keramische kookplaat, beschikt over alle benodigde keukengerei zodat u comfortabel kunt koken. Als het tijd is om te slapen, kunt u een van de twee slaapkamers met airconditioning gebruiken. Eén ervan heeft een tweepersoonsbed met een en-suite badkamer met douche en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Beiden zijn bereid u de rust te bieden die u verdient. Nog een badkamer met douche maakt de kamer compleet. In de accommodatie heeft u ook de beschikking over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als u met uw baby reist, kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor