Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Perleta

Capdepera, Spanje

 

perletaperletaperletaperletaperleta
Favoriet 
     

    v.a. 864

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Perleta in Capdepera

    Dit fantastische penthouse is gelegen in Cala Lliteres, op slechts een paar meter van de zee, met een adembenemend uitzicht op de kust en een ideaal zwembad voor 2 personen.

    Dit appartement biedt een unieke ervaring met zijn indrukwekkende terras dat een prachtig uitzicht over de baai biedt, een perfecte ruimte om te ontspannen en te genieten van onvergetelijke momenten. Het is uitgerust met comfortabele ligstoelen en nodigt gasten uit om te genieten van de zon en het zeelandschap. Daarnaast heeft het appartement toegang tot een royaal gemeenschappelijk zwembad van 10 meter lang en 9 meter breed en met een variabele diepte tot 1,80 meter. Dit zwembad is de ideale plek om af te koelen en te genieten van een duik. Zowel het terras als het zwembad bieden een ontspannen en gezellige sfeer, perfect om te genieten van een onvergetelijke vakantie aan zee.

    Het interieur van dit penthouse biedt een gezellige en functionele sfeer. De woonkamer is voorzien van airconditioning, een comfortabele bank en een smart-tv voor entertainment. De open keuken is voorzien van een keramische kookplaat en is klaar om te koken en voorzien van alle benodigde voorzieningen. De grootste slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, kasten voor opbergruimte en beschikt ook over airconditioning. Vanuit de slaapkamer en de woonkamer kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee, wat een speciaal tintje aan de sfeer toevoegt. De badkamer is compleet met een ligbad en biedt de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een bad na een dag vol ontdekkingen. Voor extra gemak zijn er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Als u met een baby reist, zijn er een wieg en een kinderstoel aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor