Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oro Del Mar Iv Apartamento O2

Canyamel, Spanje

 

oro-del-mar-iv-apartamento-o2oro-del-mar-iv-apartamento-o2oro-del-mar-iv-apartamento-o2oro-del-mar-iv-apartamento-o2oro-del-mar-iv-apartamento-o2
Favoriet 
     

    v.a. 1.257

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Oro Del Mar Iv Apartamento O2 in Canyamel

    Prachtig appartement voor 4-5 gasten, met gemeenschappelijk zwembad en dichtbij het strand in canyamel (Capdepera)
    Dit appartement is de perfecte accommodatie voor een fijne vakantie. Het complex beschikt over een geweldig gemeenschappelijk chloorzwembad van 10 x 5,5 meter met een waterdiepte van 0,5 tot 2 meter. Er is ook een groot grasveld om te zonnebaden of voor de kinderen om te spelen. Bovendien ligt het strand op slechts 340 meter afstand, dus je bereikt het na een korte wandeling en je kunt genieten van heerlijke dagen op het strand en bij het zwembad en als je aan het eind van de dag terugkomt, kun je ontspannen op het privéterras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en het zwembad.

    Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een geweldige en comfortabele woon- eetkamer waar je samen kunt eten en ontspannen terwijl je tv kijkt. De keuken is onafhankelijk en biedt een keramische kookplaat, terwijl je in de wasruimte de wasmachine vindt. Er zijn 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, AC en kast. Een van hen heeft ook een en-suite badkamer met een bad en toegang tot het terras. Er is een tweede badkamer met bad in het huis. Een babybedje en een kinderstoel zijn beschikbaar. We maken de slaapbank in de woonkamer klaar voor de 5e gast. Er is centrale verwarming op gas in de accommodatie.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas