Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oro Del Mar Iv Apartamento O1

Canyamel, Spanje

 

oro-del-mar-iv-apartamento-o1oro-del-mar-iv-apartamento-o1oro-del-mar-iv-apartamento-o1oro-del-mar-iv-apartamento-o1oro-del-mar-iv-apartamento-o1
Favoriet 
     

    v.a. 1.212

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Oro Del Mar Iv Apartamento O1 in Canyamel

    Welkom in dit prachtige appartement in Tolox, waar 2+2 gasten hun tweede huis zullen vinden.

    Als u ernaar uitkijkt om het zuiden van Spanje te ontdekken, is dit de perfecte accommodatie voor u. Gelegen in een gebied dicht bij de bergen, heeft het appartement grote ramen die de kamers licht maken en ook vrij uitzicht bieden op het omliggende bos. Houd er rekening mee dat het appartement zich in een appartementencomplex bevindt en directe buren heeft.

    Gelegen op de tweede verdieping van een gebouw zonder lift, is het gezellige interieur van het appartement ontworpen om je de rust te bieden die je verdient. De ruime woonkamer, uitgerust met AC en Smart TV, zal de ideale plek worden om je avonden te verlengen. De keuken, open naar de woonkamer, heeft een keramische kookplaat en al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. In het huis is er een wasmachine. Als het tijd is om te slapen, is er een tweepersoonsslaapkamer met airconditioning. Maximaal 2 personen kunnen uitrusten op de slaapbank in de woonkamer. Er is ook een aparte badkamer met een douche. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor