Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Na Maians

Canyamel, Spanje

 

na-maiansna-maiansna-maiansna-maiansna-maians
Favoriet 
     

    v.a. 2.286

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Na Maians in Canyamel

    Spectaculaire villa gelegen in Canyamel, een rustiek gebied dat bij Capdepera hoort. Met een indrukwekkend huis met een droomachtig privé zwembad is dit de perfecte plek voor 6 gasten om van de rust te genieten.
    De buitenruimte is verbazingwekkend dankzij het heldere en prachtige panoramische uitzicht op de velden en de bergketen rond het majestueuze gebouw met twee verdiepingen en het prachtige chloorzwembad van 10 x 5 meter met een waterdiepte van 1,2 tot 2,1 meter. U vindt er verschillende charmante hoekjes om te genieten van een goed ontbijt of een succulente barbecue in het gezelschap van het landschap, de zon en een totale privacy. Er zijn verschillende tafels met stoelen, 6 ligbedden, een grote veranda met een barbecue en de tennistafel. Het terrein is ongeveer 14000 m2 groot en is omheind.

    De binnenkant verrast met de hoge plafonds die het gevoel van ruimtelijkheid geven in de grote woonkamer, die open is naar de eetkeuken. U zult genieten van het chatten met uw familie of vrienden of de satelliet-tv-zenders na een heerlijk banket. De keuken, die een rustieke en professionele stijl heeft, is uitgerust met een keramische kookplaat, een magnetron en alles wat u nodig heeft om comfortabel te koken. De wasruimte is onafhankelijk en beschikt over een strijkplank, wasmachine en strijkijzer. Er zijn twee badkamers op deze verdieping, een met een douche en de andere met onafhankelijke douche en bad. Er zijn drie slaapkamers waar u kunt uitrusten, waarvan 3 met elk twee aparte bedden. Twee van hen zijn nog steeds beneden en ze zijn uitgerust met een kast, terwijl de ene op de bovenste verdieping heeft een walk-in closet en een geweldige en-suite badkamer met onafhankelijke douche en bad. Alle kamers hebben uitzicht op de velden en het zwembad. Twee babybedjes en twee kinderstoelen zijn beschikbaar. Het hele huis is uitgerust met centrale verwarming op olie voor het koude seizoen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils