Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Fadri

Campos, Spanje

 

son-fadrison-fadrison-fadrison-fadrison-fadri
Favoriet 
     

    v.a. 3.687

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Fadri in Campos

    Welkom in deze prachtige villa, met privézwembad aan de rand van Campos, voor 10 gasten.

    Dit prachtige privélandhuis bestaat uit een zoutzwembad van 11,5 x 6 meter en een diepte variërend van 0,80 tot 1,70 meter, omgeven door een grasveld, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen in een van de hangmatten, en een buitendouche. Naast het zwembad is er een fantastische veranda met een keuken met een elektrische pan en een gasfornuis, waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden. Het huis is omheind en er zijn geen directe buren.

    Het grote en ruime huis in mediterrane stijl is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u een comfortabele woonkamer met satelliet-tv en een eetkamer met een grote tafel voor 10 personen. Er is een ingerichte gaskeuken en nog een tafel waar u kunt genieten van enkele hapjes. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een uitweg, en een andere met twee eenpersoonsbedden, plus twee badkamers met bad of douche en ook een toilet.

    Op de eerste verdieping bevinden zich nog een woonkamer en drie slaapkamers. Eén ervan beschikt over een tweepersoonsbed en de rest over twee eenpersoonsbedden, waarvan één met toegang tot een groot terras. Ze beschikken allemaal over kledingkasten. Ook vindt u nog twee badkamers, één met een douche en de andere met een bubbelbad. Als u met baby's reist, stellen wij u op verzoek twee kinderbedjes en twee kinderstoelen ter beschikking. Er zijn ook 4 ventilatoren en een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils