Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Costa Dorada

Calafat, Spanje

 

camping-costa-dorada
Favoriet 
 

v.a. 280

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Costa Dorada in Calafat

Camping Costa Dorada is een familiecamping met veel faciliteiten die uw vakantie onvergetelijk maken. Zo kunt u een duik nemen in het zwembad, tot rust komen in het wellnesscenter en een lekker hapje eten in het terras van het restaurant, La Cala. Wilt u tijdens het zwemmen even een ijsje of een snack, dan kunt u zich melden bij de Tiki bar. Naast de zwembaden is er uiteraard nog meer te doen op camping Costa Dorada, in de speeltuinen kunnen de kleintjes zich vermaken en naar hartenlust spelen met hun leeftijdsgenootjes. Voor de wat oudere kinderen is er een gamehall met verschillende toffe videospelletjes en op de sportvelden of op de fitnessapparaten kunt u uw energie kwijt en in vorm blijven. Het animatieteam zal gedurende dag activiteiten organiseren om zo u en uw kinderen een fantastische tijd te laten beleven. Overdag worden er sport- en spelactiviteiten georganiseerd en in de avonden worden er shows op het podium opgevoerd, neem plaats, drink iets en

Camping Costa Dorada is een familiecamping met veel faciliteiten die uw vakantie onvergetelijk maken. Zo kunt u een duik nemen in het zwembad, tot rust komen in het wellnesscenter en een lekker hapje eten in het terras van het restaurant, La Cala. Wilt u tijdens het zwemmen even een ijsje of een snack, dan kunt u zich melden bij de Tiki bar.

Naast de zwembaden is er uiteraard nog meer te doen op camping Costa Dorada, in de speeltuinen kunnen de kleintjes zich vermaken en naar hartenlust spelen met hun leeftijdsgenootjes. Voor de wat oudere kinderen is er een gamehall met verschillende toffe videospelletjes en op de sportvelden of op de fitnessapparaten kunt u uw energie kwijt en in vorm blijven.

Het animatieteam zal gedurende dag activiteiten organiseren om zo u en uw kinderen een fantastische tijd te laten beleven. Overdag worden er sport- en spelactiviteiten georganiseerd en in de avonden worden er shows op het podium opgevoerd, neem plaats, drink iets en geniet. Uiteraard zal het animatieprogramma buiten het hoogseizoen om wat beperkter zijn.

Vanaf camping Costa Dorada loopt u zo het strand op. Op dit brede zandstrand is er voor u en het gezin altijd wel een plekje vrij om uw handdoek neer te leggen. Op het strand vindt u verschillende watersport activiteiten maar het leent zich ook uitstekend voor een mooie strandwandeling en onderweg kunt u een drankje nuttigen bij een van de restaurants, of neem zelf iets mee en geniet van de passerende mensen.

Het natuurpark Delta de L'Ebro (de Ebro Delta) ligt niet ver van camping Costa Dorada af. Hier kunt u tussen de felgroene rijstvelden door fietsen, flamingo's spotten, dwalen over de zandvlakte en genieten van de mooiste zonsondergangen. Dit op een na grootste wetland van Spanje is zeker een bezoekje waard tijdens uw verblijf aan de Costa Dorada.

Wanneer u vanaf de camping de weg naar het zuiden volgt, dan komt u verschillende leuke plaatsen tegen, zo komt u langs Miami Platja, Cambrils, Salou en uiteindelijk Tarragona. Of u kiest voor het bruisende Salou of toch het historische centrum van Tarragona, dat laten wij aan u. Of kiest u voor een combinatie van, dat is wellicht wel de beste oplossing!

- Strand: ca. 10 m.
- Salou: ca. 35 km
- Ebro Delta: ca. 40 km
- Tarragona: ca. 45 km

Met de auto:
- Parkeerplaats
Afstand vanaf Utrecht: ca. 1630 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Reus: ca. 40 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 129 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers niet inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces.

Sommige faciliteiten zijn om veiligheidsredenen of in het laagseizoen gesloten


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor