Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Cala Tarida

Spanje

 

TUI SENSATORI Resort Ibiza

8-daagse Zonvakantie naar TUI SENSATORI Resort Ibiza in Balearen..

Cala Tarida

TUI SENSATORI Resort Ibiza

8-daagse Zonvakantie naar TUI SENSATORI Resort Ibiza in BalearenHou je van luxe, relaxen en genieten op het strand? Dan zit je bij TUI SENSATORI Resort Ibiza helemaal goed. Dit hotel past perfect in het plaatje als je denkt aan Ibiza. Een modern, lux..

Cala Tarida

TUI SENSATORI Resort Ibiza

8-daagse Zonvakantie naar TUI SENSATORI Resort Ibiza in Balearen..

Cala Tarida

  Playasol Club Cala Tarida

  Let op: geen Nederlands sprekende reisleiding/animatiePlaatsSpanje, Ibiza, Cala...Let op: geen Nederlands sprekende reisleiding/animatiePlaatsSpanje, Ibiza, Cala TaridaLiggingNaar het fijnzandige, langzaam in zee aflopende zandstrand van Cala Tarida ..

  Cala Tarida

   2 pers.
   Hotel Playasol Cala Tarida - zomer 2021

   Nog geen 100 meter van het wonderschone zandstrand van Cala Tarida vind je Hotel Playasol Cala Tarida. Dit charmante en kindvriendelijke hotel is omgeven door een prachtige tuin. Op het strand kun je van alle rust genieten van de Spaanse zon. Om meer..

   Cala Tarida

   Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje   Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

   Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.

   WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!