Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Cala N Bosch

Spanje

 

Sol Falco All Inclusive

..

Cala N Bosch

MarSenses Paradise Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Aparthotel MarSenses Paradise Club is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel MarSenses Paradise Club, voo..

Cala N Bosch

Zafiro Menorca

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Aparthotel Zafiro Menorca is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Zafiro Menorca, voor meer informatie!..

Cala N Bosch

Grupotel Playa Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Aparthotel Grupotel Playa Club is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Grupotel Playa Club, voor meer i..

Cala N Bosch

Lago Resort Casa del Lago

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Appartement Lago Resort Casa del Lago is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Lago Resort Casa del La..

Cala N Bosch

Grupotel Aldea Cala n Bosch

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Aparthotel Grupotel Aldea Cala n Bosch is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Grupotel Aldea Cala n Bo..

Cala N Bosch

Grupotel Turquesa Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Aparthotel Grupotel Turquesa Mar is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Grupotel Turquesa Mar, voor me..

Cala N Bosch

Valentin Star

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Hotel Valentin Star is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Valentin Star, voor meer informatie! Ben jij toe aan ..

Cala N Bosch

Grupotel Club Menorca

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Appartement Grupotel Club Menorca is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Grupotel Club Menorc..

Cala N Bosch

Marinda Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Aparthotel Marinda Garden is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Marinda Garden, voor meer info..

Cala N Bosch

Alua AluaSun Lago Park

Draait vakantie vieren bij jou vooral om zon, zee en gezelligheid zonder poespas? Dan voldoet Alua Sun Lago Park precies aan jouw wensen! Dit eenvoudige, maar nette 3-sterrencomplex ligt op een toplocatie in Cala n Bosch op Menorca. Het hotel ligt di..

Cala N Bosch

Carema Beach Menorca

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Appartement Carema Beach Menorca is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Carema Beach Menorca,..

Cala N Bosch

Grupotel Tamariscos

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Aparthotel Grupotel Tamariscos is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Grupotel Tamariscos, voor..

Cala N Bosch

Club Ciudadela

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala N Bosch? Appartement Club Ciudadela is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Club Ciudadela, voor meer i..

Cala N Bosch

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.