Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Cala 'n Bosch

Spanje

 

Sagitario Princesa Playa

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Sagitario Princesa PlayaEen zonnestraal schijnt tussen de prettig geurende bomen door, zo op je gezicht. Op de achtergrond hoor je kinderen het water in duiken en je droomt nog even verder. Wat boffen zeg. Bij d..

Cala 'n Bosch

TUI BLUE Grupotel Turquesa Mar

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij TUI BLUE Grupotel Turquesa MarZonder twijfel is dit hotel één van de meest volledige accommodaties in Cala'n Bosch. De goede maaltijden, uitstekende service en gezellige animatie zorgen ervoor dat je van ..

Cala 'n Bosch

Zafiro Menorca

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Zafiro MenorcaWat een geluksvogels zijn kinderen als ze logeren in Aparthotel Zafiro Menorca. Met zo'n lekker schoon huisje en zoveel te doen is vakantie vieren hier kinderspel. Dus vis snel de zwemspullen uit d..

Cala 'n Bosch

Grupotel Playa Club

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Grupotel Playa ClubIn het frisse aparthotel Grupotel Playa Club word je warm ontvangen. De naam dankt het hotel aan het mooie strand van Son Xoriguer, een mooi en vrij breed zandstrand dat achter het complex lig..

Cala 'n Bosch

Grupotel Aldea Cala 'n Bosch

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Grupotel Aldea Cala 'n BoschWat is dit boffen zeg. Trek die slippers maar meteen uit de koffer, want het strand ligt bijna aan je voeten. De appartementen liggen tussen twee toppers van stranden in. Even da..

Cala 'n Bosch

TUI BLUE Grupotel Turquesa Mar

8-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE Grupotel Turquesa Mar in Balearen..

Cala 'n Bosch

AluaSun Lago Park

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij AluaSun Lago ParkHier de wijde zee, daar de terrasjes, om de hoek een uitdagend aquapark. Meer heb je niet nodig voor een zonvakantie. En laat AluaSun Lago Park nu precies in dat plaatje passen. De appartementen..

Cala 'n Bosch

TUI SUNEO Marinda Garden

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij TUI SUNEO Marinda GardenVakantie is ook weg met to do lijstjes. Laat die maar over aan het top animatieteam van TUI SUNEO Marinda Garden. De speelse activiteiten onder de Spaanse zon zijn elke dag een verrassing..

Cala 'n Bosch

TUI SUNEO Marinda Garden

8-daagse Zonvakantie naar TUI SUNEO Marinda Garden in Balearen..

Cala 'n Bosch

Las Brisas I & II

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Las Brisas I & IIEen toepasselijke naam voor het knusse complex van Las Brisas I & II. Een prettig briesje waait hier namelijk tussen de geurende naaldbomen door. Tussen al het groen ligt het kleine park verscho..

Cala 'n Bosch

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.