Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Ca'n Pastilla

Spanje

 

Sant Jordi

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Sant JordiKleinschalig, populair hotel op de grens van Playa de Palma en Ca'n Pastilla. Het hotel heeft gerenoveerde kamers en is uitermate geschikt voor iedereen die de rust van Ca'n Pastilla prettig ..

Ca'n Pastilla

HM Tropical

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij HM TropicalDit hotel heeft een perfecte ligging. Slechts gescheiden door een weg van het strand en net buiten de drukte van het centrum. Geniet in alle rust op het zonneterras bij het zwembad of bestel een kan f..

Ca'n Pastilla

Ilusion Calma & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Ilusion Calma & SpaBij dit hotel ga je compleet tot rust komen. Wakker worden in de frisse, moderne kamers en genieten van het heerlijke buitenzwembad. Wat is het toch fijn hier! Zorgeloos is je vakantie zeker. ..

Ca'n Pastilla

  8 daagse fly drive Mallorca

  8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij 8 daagse fly drive MallorcaMaak kennis met het prachtige eiland Mallorca, het grootste eiland van de Balearen. Bij deze Fly Drive krijg je een goede impressie van het leven op dit veelzijdige eiland. Ga je voor ..

  Ca'n Pastilla

  Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje  Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

  Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.