Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Garroveral 3

Bunyola, Spanje

 

es-garroveral-3es-garroveral-3es-garroveral-3es-garroveral-3es-garroveral-3
Favoriet 
     

    v.a. 1.622

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Garroveral 3 in Bunyola

    Ontdek dit ongelooflijke huis aan de rand van Bunyola, met een charmante tuin en een verfrissend zoutwaterzwembad, dat een idyllische omgeving biedt voor maximaal 6 gasten die op zoek zijn naar een privé en rustig vakantieoord.

    Stap in de schoonheid van deze residentie, met een privézoutwaterzwembad van 8x4 met een diepte variërend van 1 tot 1,70 meter. Dompel jezelf onder in een duik terwijl je geniet van het adembenemende landschap en het buitengewone uitzicht op het nabijgelegen Tramuntana-gebergte rondom Bunyola. Het zwembadgedeelte is versierd met weelderig groen en biedt zes uitnodigende hangmatten om te zonnebaden, en een handige buitendouche voor een snelle verfrissing. Grenzend aan de entree bieden een fantastisch overdekt terras en een met riet bedekt terras ideale plekken voor heerlijke diners met uw dierbaren. Bovendien wacht een charmant bijgebouw uitgerust met keuken, barbecue en oven op uw culinaire avonturen.






    Het pand is traditioneel ingericht en bestaat uit twee verdiepingen. Bij binnenkomst komt u een uniforme ruimte tegen die bestaat uit een woonkamer met open haard en satelliet-tv, een eethoek en een ruime, op gas uitgeruste keuken met alle voorzieningen die nodig zijn voor uw culinaire creaties. Vanuit de keuken is er een directe toegang naar buiten. De onafhankelijke wasruimte, compleet met wasmachine, strijkijzer en strijkplank, draagt bij aan het gemak. Op deze verdieping vindt u ook een mooie slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Ga naar de bovenverdieping en ontdek nog twee slaapkamers - één met een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte bedden, die directe toegang bieden tot een terras. Alle slaapkamers zijn voorzien van individuele kasten en airconditioning. Als u met een baby reist, kunnen op verzoek een kinderbedje en een kinderstoel worden verstrekt. Centrale verwarming op gas zorgt voor comfort in de winter.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna