Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Blaumar

Blanes, Spanje

 

hotel-blaumar
Favoriet 
 

v.a. 214

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Blaumar in Blanes

Blaumar is een 4-sterren hotel in het toeristisch hart van Blanes. Het hotel is ideaal gelegen, u hoeft de deur maar uit te stappen en binnen een paar honderd meter staat u op het strand. Het centrum ligt op 2 kilometer afstand, na een korte wandeling bent u er zo. Breng ook een bezoek aan het San Joan kasteel gelegen op de gelijknamige heuvel. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht! Terug in het hotel trekt u zich terug op de comfortabele kamers. Trek uw zwemkleding aan voor een duik in het zwembad en aanbid de zon vanuit uw ligbed. In de zomermaanden wordt er animatie georganiseerd door het hotel en is er een miniclub voor de kinderen. Zij hoeven zich dus niet te vervelen! Hotel Blaumar is ideaal voor families en koppels. Vele vakantiegangers gingen u dan ook al voor, zij waren te spreken over de mooie kamers, leuke animatie, de ligging en het heerlijke ontbijt. De medewerkers van Hotel Blaumar en de reisleiding van de Jong Intra Vakanties zorgen ervoor dat u

Blaumar is een 4-sterren hotel in het toeristisch hart van Blanes. Het hotel is ideaal gelegen, u hoeft de deur maar uit te stappen en binnen een paar honderd meter staat u op het strand. Het centrum ligt op 2 kilometer afstand, na een korte wandeling bent u er zo. Breng ook een bezoek aan het San Joan kasteel gelegen op de gelijknamige heuvel. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht! Terug in het hotel trekt u zich terug op de comfortabele kamers. Trek uw zwemkleding aan voor een duik in het zwembad en aanbid de zon vanuit uw ligbed. In de zomermaanden wordt er animatie georganiseerd door het hotel en is er een miniclub voor de kinderen. Zij hoeven zich dus niet te vervelen!

Hotel Blaumar is ideaal voor families en koppels. Vele vakantiegangers gingen u dan ook al voor, zij waren te spreken over de mooie kamers, leuke animatie, de ligging en het heerlijke ontbijt. De medewerkers van Hotel Blaumar en de reisleiding van de Jong Intra Vakanties zorgen ervoor dat u geniet van uw welverdiende vakantie.

Strand ca. 50 m. Het hotel is verbonden met het centrum door een schilderachtige promenade. Diverse bars en restaurants in de nabije omgeving, supermarkt ca. 100 m.

- Oude centrum Blanes: ca. 700 m
- Strand: ca. 50 m
- Diverse winkels, bars en restaurants: in de directe omgeving
- Jachthaven: ca. 2,5 km
- Water World: ca. 8 km

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte op ca. 100 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 30 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 90 km
- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een transfer bij te boeken. Deze voegt u eenvoudig toe in de volgende stap van het boekingsproces.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Reizigers onder de 18 jaar zijn toegestaan, mits ze ter plaatse een ouderverklaring kunnen overleggen
- Hotel Blaumar deelt in bepaalde seizoenen enkele faciliteiten met Hotel Blaucel

- Telefoon
- Tv
- Kluisje (tegen betaling)
- Kleine koelkast (ca. € 5 p.d.)
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche en föhn
- Balkon met zitje

- De kamers zijn ca. 16 m² groot en bestaan uit twee 1-persoonsbedden of 2-persoonsbed + 2-persoonsslaapbank
- De familiekamers beschikt over twee 2-persoonsbedden en hier kunnen max. 2 volwassen en 2 kinderen - of - 3 volwassenen en 1 kind verblijven

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils