Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Binissalem

Spanje

 

  2 pers.
  Menorca Binibeca

  De residentie Menorca Binibeca ligt op de top van een klif met uitzicht op de zee en het dorp Binibeca Vell, in het zuidoosten van het eiland bij de Binibeca-kreek, op 10 km van de luchthaven. Deze rustige residentie voor volwassenen biedt tweepersoo..

  Binissalem

   2 pers.
   Menorca Binibeca

   De residentie Menorca Binibeca ligt op de top van een klif met uitzicht op zee en in het dorp Binibeca Vell, in het zuidoosten van het eiland bij de Binibeca-kreek, op 10 km van de luchthaven. Deze rustige residentie voor volwassenen biedt tweepersoo..

   Binissalem

    3 pers.
    Ca'n Canastro

    Welkom in dit prachtige huis met zwembad op het platteland. Deze accommodatie ligt in Binissalem, omringd door wijngaarden. Het heeft een oppervlakte van 120 m2 en is geschikt voor 4 personen.Het huis heeft 2 slaapkamers: één met een tweepersoonsbe..

    Binissalem

     8 pers.
     Can Bielet

     Welkom in dit fantastische huis in Binissalem, in het midden van Mallorca, met prachtig uitzicht op het bos, voor 8 personen.Dit huis heeft een prachtig chloorzwembad van 12m x 6m, met een diepte tussen 0,9 en 2m, omgeven door een terras en een mooie..

     Binissalem

      4 pers.
      Es Blanquer De Na Fani

      Mooi huis voor 4 personen, met zout zwembad, gelegen in het dorp Binissalem.Op de veranda, die uitkijkt op het zoutzwembad (8x4m en 0,80 tot 2,50 m diep), kun je genieten van authentieke avonden, vergezeld van een smakelijk diner bereid op de grote e..

      Binissalem

      Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje      Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

      Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.