Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Begur

Spanje

 

Talaia Plaza Ecoresort

4-daagse Autovakantie naar Catalonië bij Talaia Plaza EcoresortDeze prachtige camping ligt vlak bij het strand. Naast verkoeling zoeken in het zwembad op de camping, kun je ook ultiem relaxen in de jacuzzi en sauna met een adembenemend uitzicht op z..

Begur

  Country Camp Begur

  10x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenCountry Camp Begur met maar liefst twee openluchtzwembaden ligt aan de Catalaanse kust, in een prachtig gebied omgeven door heuvels, die zijn begroeid met pijnbomen en acacia’s. De camping op 3,5 ki..

  Begur

   Country Camp Begur

   14x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenCountry Camp Begur met maar liefst twee openluchtzwembaden ligt aan de Catalaanse kust, in een prachtig gebied omgeven door heuvels, die zijn begroeid met pijnbomen en acacia’s. De camping op 3,5 ki..

   Begur

    Country Camp Begur

    3x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenCountry Camp Begur met maar liefst twee openluchtzwembaden ligt aan de Catalaanse kust, in een prachtig gebied omgeven door heuvels, die zijn begroeid met pijnbomen en acacia’s. De camping op 3,5 kil..

    Begur

     Country Camp Begur

     7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenCountry Camp Begur met maar liefst twee openluchtzwembaden ligt aan de Catalaanse kust, in een prachtig gebied omgeven door heuvels, die zijn begroeid met pijnbomen en acacia’s. De camping op 3,5 kil..

     Begur

      Country Camp Begur

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenCountry Camp Begur met maar liefst twee openluchtzwembaden ligt aan de Catalaanse kust, in een prachtig gebied omgeven door heuvels, die zijn begroeid met pijnbomen en acacia’s. De camping op 3,5 kil..

      Begur

      Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje      Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

      Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.