Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca S'Estelrica

Artà, Spanje

 

finca-sestelrica
Favoriet 
 

v.a. 1.067

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Finca S'Estelrica in Artá



Een zacht briesje wind gaat door mijn haren en het doet me herinneren aan mijn liefde voor eilanden. Er staat altijd een speciale wind die over de warme huid glijdt, zeker op de Balearen. Hier op de fiets ben ik weer helemaal in mijn element. Tijdens mijn fietsrit laat ik de omgeving van Mallorca op me inwerken, een rustgevende stilte hangt om mij heen.

Nog even en ik bereik het punt Cala Mesquida en dan moet ik gaan zoeken. Ik heb me laten vertellen dat ik daar in de buurt een bospad moet zoeken die mij leidt naar een verborgen strandje, Cala Torta. Dat moest ik natuurlijk zelf gaan ontdekken. Terwijl ik mijn weg vervolg, blijf ik goed om mij heen en… Ja hoor, gespot! Ik stap af en besluit verder te voet te gaan. Na een flinke en ook prachtige wandeling zie ik de zee verschijnen. Wat een fijne ontdekking is dit weer. Hier kan ik mij wel een paar uur vermaken. Als ik heel goed kijk, zie ik in de verte zelfs Menorca liggen.

Deze tip kreeg ik bij mijn adresje Finca S'Estelrica waar ik ook nog eens een fiets kon huren. Dat hoefde ik me geen twee keer te laten zeggen. Voor nu neem ik nog even een duik in de zee om af te koelen. Het idee dat er straks een zwembad met infinity pool op me wacht voor een verfrissende duik na de fietstocht terug, maakt dat ik even helemaal kan ontspannen. En dan voel ik ineens een zeebriesje over mijn natte huid gaan. Wat is het eilandleven toch heerlijk…
  • Sports:fietsverhuur (huur),Regular:kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;handdoekenservice;buitenzwembad(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 9;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer;huisdieren niet toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-08-2024 1.067,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas