Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Puig De Garrafa 6

Andratx, Spanje

 

puig-de-garrafa-6puig-de-garrafa-6puig-de-garrafa-6puig-de-garrafa-6puig-de-garrafa-6
Favoriet 
     

    v.a. 2.664

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Puig De Garrafa 6 in Andratx

    Prachtig landhuis voor 6 personen met een privézwembad en onderdeel van een bergveld en omgeving aan de rand van Andratx.

    Alle hoeken die tot het buitengedeelte van deze finca behoren, zijn onvergelijkbaar omdat ze omgeven zijn door pure natuur. Het geweldige uitzicht op de zee en de bergen van Andratx zal je echter nog meer verrassen. U kunt elke ochtend opstaan en genieten van een heerlijk ontbijt op het terras en de energie opdoen om de dag door te brengen met zonnebaden op de ligstoelen, misschien met een drankje op het Bali-bed of zwemmen in het privé-chloorzwembad. De turquoise watertank is 10 x 5 meter en heeft een diepte van 2 meter. Er is een buitendouche voor een snelle afwas buitenshuis. Het terrein is omheind en de privacy is gedeeltelijk omdat er een directe buur is.

    Het Mallorcaanse warme stenen huis bestaat uit twee verdiepingen. Wanneer u binnenkomt, vindt u een geweldige woon-eetkamer waar u samen van uw maaltijden kunt genieten, kunt kletsen of satelliet-tv kunt kijken. De keuken, open aan de andere kant, biedt een gaskookplaat, oven, veel ruimte om te werken en een tafel met stoelen. Hier vindt u ook de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. Op de eerste verdieping heeft u een tweede woonkamer waar u misschien wat tijd in afzondering kunt doorbrengen en vanaf het terras kunt genieten van het uitzicht. Er zijn drie kamers waar u kunt uitrusten, allemaal met een kast en een ventilator. Eén bevindt zich op de begane grond en heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche en een directe uitgang naar het terras. Op de eerste verdieping vinden we de andere twee slaapkamers, beide met twee eenpersoonsbedden en één met een en-suite badkamer met ligbad. Vervolgens is er op deze verdieping een tweede badkamer met douche voor de rest van het huis. Een babybedje en een kinderstoel, samen met een radiator, zijn ook beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna