Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Abaco Altea

Altea, Spanje

 

hotel-abaco-altea
Favoriet 
 

v.a. 899

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Abaco Altea in Altea



Hotel Abaco Altea is een adresje naar mijn hart. Het wordt met veel passie gerund door Adelina & Thomas, die elkaar hebben leren kennen in Zwitserland tijdens hun studie Hotel Management. Wat romantisch dat zij nu samen dit mooie plekje runnen! Thomas is opgegroeid in Altea, zijn ouders bouwden dit fantastische hotel en hij besloot terug te keren naar 'zijn' Altea om mee te helpen het te verkopen. Maar uiteindelijk is hij gebleven en in plaats van het hotel weg te doen, hebben ze het nog mooier gemaakt en uitgebreid van zes naar achttien kamers.

En dat ze Abaco Altea in eigen bezit hebben gehouden begrijp ik volkomen. Iedere dag dat ik hier wakker word is een cadeautje. In de kamers is gebruik gemaakt van veel mooie details als fijne kussens, knusse niches en subtiele decoratie aan de muur. Ook in de rest van de ruimtes is het erg bijzonder om te verblijven. De houten balken op het plafond zijn behouden, net als de oorspronkelijke stenen muren die op verschillende plekken mooi verwerkt zijn in het geheel. En dan vergeet ik bijna de stevige houten deuren die nog steeds in gebruik zijn, prachtig!

Toen ik hier aankwam werd ik getrakteerd op een lekker glas cava en aardbeien, en op mijn bed lagen rozenblaadjes. Wat een welkom! Op het dakterras en op de patio wordt eveneens goed voor me gezorgd, want hier kan ik in alles rust iets eten of drinken. En naar leuke plekjes in de omgeving hoef ik ook al niet zelf te zoeken, want met veel liefde voor de omgeving vertellen Adelina & Thomas precies wat ik naartoe moet. Ik ben al naar het pittoreske dorpje Guadalest geweest en ga morgen naar Muro de Alcoy. Wat heb ik een zin om door dit prachtige plaatsje met oude straatjes te wandelen en de authentieke gebouwen daar te bewonderen...


  • Wellness:massage,Optional:plaats in parkeergarage: op aanvraag circa 12;00 € per dag (ter plekke te betalen),Sports:duiken (tegen betaling);watersporten: gemotoriseerd: tegen betaling;fietsverhuur (huur),Restaurant:drinkgelegenheden: bar,GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 18;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 08:00 tot 00:00 uur);lift;kluisje (op de kamer; bij de receptie);roomservice;parkeergarage;parkeerterrein zonder extra kosten.;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);voorzieningen voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Regular:lift;kluisje (op de kamer; bij de receptie);roomservice;parkeergarage;parkeerterrein zonder extra kosten.;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;massage;douchemogelijkheid bij vertrek;bagagerie;duiken (tegen betaling);watersporten: gemotoriseerd: tegen betaling;schoonmaak kamer 1 keer per dag
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-09-2025 899,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas