Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Altea / Altea la Vieja

Spanje

 

2 pers.
SH Villa Gadea

Ontdek de betoverende schoonheid van SH Villa Gadea, gelegen in het schilderachtige vissersdorp Altea, tegenover de schitterende Middellandse Zee. Dit hotel belooft een onvergetelijke ervaring met zijn verfrissende zoetwaterzwembaden, zoutwaterbaden ..

Altea / Altea la Vieja

2 pers.
Pierre & Vacances Residence Altea Beach

Ontsnap naar het paradijs bij Pierre & Vacances Residence Altea Beach, perfect gelegen aan de kust voor die onvergetelijke zonsondergangen. Dit juweeltje biedt directe toegang tot verfrissende zwembaden en het betoverende strand, waardoor het de idea..

Altea / Altea la Vieja

2 pers.
Cap Negret

Ontsnap naar Cap Negret, een paradijs direct aan het strand van Altea. Dit hotel belooft een onvergetelijke ervaring met zijn directe toegang tot het strand en het adembenemende uitzicht op de baai. Ontspan aan het verfrissende buitenzwembad of genie..

Altea / Altea la Vieja

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.